Hogyan tudom mégjobban növelni a Hicho Kaiten-em magasságát?
Figyelt kérdés
Egy ideje gyakorlom füvön, de deréktól magasabbat valahogy még nem sikerült átugrani, meg elég hamar elfárad a kezem szinte pár ugrás után.2012. márc. 1. 21:46
1/2 anonim válasza:
Fogós kérdés.
Én ju jitsu-zom de mi is gyakoroljuk. Esetleg próbál nagyobb lendülettel, én nekifutásból szoktam. Esetleg próbáld meg teljes testtel, kilőni magad, mint egy rugó. De mindezt csak akkor ajánlom ha már tényleg nagyon jól megy az ukemi waza és nem töröd össze magad egy nagyobb esés után. Ez a legfontosabb! Én olyan 7-8 év tanulás után vagyok ott, hogy bátran kijelenthetem bármilyen helyzetben bizt
2/2 anonim válasza:
*Bármilyen helyzetben képes vagyok biztonságosan földet érni. Kb most vagyok ott, hogy hosszában 1.5-2 métereket ugrom át, kísérletezek minden félével, pl piknikespad a strandon és hát olyan 1-1.25 méter magasra tudok ugrani. Sajnos valójában én sem tudom, hogy lehetne fejleszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!