Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Előfordulhat hogy ez már túl...

Előfordulhat hogy ez már túl sok lesz? (túledzés)

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy hetente általában 3x megyek konditerembe edzeni és 1x úszok, kondi után néha szoktam futni is. Az esetek 80 %-ában erre a 4 dologra egymást követő 4 napon van csak lehetőségem :S Ha így csinálom előfordulhat hogy túledzem magam és nem fejlődök rendesen, vagy valami más egészségügyi problémám lesz? Mert akkor 1 napot kihagyok...csak annyi sportoló van aki minden nap még ennél is többet csinál. Amúgy 180 cm vagyok, kb 83 kg.
2012. febr. 28. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem pont a legideálisabb edzésbeosztás, de szerintem így is fogsz tudni fejlődni, ha rendben a kajád.
2012. febr. 28. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán csak az lehet a baj, hogy 4 nap igen, és utána 3 nap kihagyás. Nem lenne baj, ha legalább 1-et áttudnál rakni..Így viszont lehet hogy sok lesz
2012. febr. 28. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát...mondjuk jó lenne, ha valamilyen szinten fel tudnád bontani. A konditerem oké h heti három, de én közte tennék egy pihenőt, bár ha nem tudod megoldani, így is jó. (remélem azért bontott az edzésterv)

Utána úszással is várnék, konditerem után amúgy is az izmok keményem meg lettek dolgoztatva, nem kéne utána közvetlen nap megint. jó lenne, ha azért tudnál valami pihenőnapot iktatni ezek közé.

Jójó, a sportolók ennél többet csinálnak...nekem is van ismerösöm, akinek 14 edzése van egy héten. igen, de ő élsportoló, és 12 éve csinálja. nekik meg van a testük annyira edződve már, hogy bírják. ha te nem ezek közé tartozol egyelőre, akkor inkább az első javaslatom :))

2012. febr. 28. 13:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Az úszás kedden van, szóval előtte semmiképp nem tudok beiktatni pihenőnapot mert akkor meg nem jönne ki :S ha hétfőn pihennék akkor meg kedd-szerda-csütörtök edzenék. arra gondoltam a szerdai pihenőnap lesz és akkor hétfő-kedd-csütörtök...bizonyos okok miatt egy ideig ezt most sajnos csak így tudom megoldani :/
2012. febr. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!