Munkában ha nehéz megoldani a kaját akkor hogy?
Figyelt kérdés
Most új munkahelyem lett, 8 órában dolgozom, eladói állás, forgalmas helyen. Egy fél órás kaja szünet van, akkor tudok enni egyszer rendesen. Utána nincs semmi pihi, max pisiszünetnyi idő. Eddig olyan munkám volt hogy 3 óránként tudtam rendesen kajálni főtt kaját, vittem magammal. Szóval azt úgy megoldottam, nem is ittam edzés utáni fehérjeturmixon kívül semmi táplálékkiegészítőt. De most valami más táplálékkiegészítőt is vinnem kellene, elkészítve, amit csak le kell gurítani és felér egy kajálással. Csak ebben nincs tapasztalatom hogy melyik a jó mert eddig meg tudtam oldani a normális kaját. Ilyen esetre mit/melyiket ajánlanátok ami árban is jó és összetételben is megfelelő? Köszi.2012. febr. 27. 14:53
1/5 anonim válasza:
Én zabpehely+ fehérjével szoktam megoldani az ilyen időket ledarálom a zabpehelyt összerázom sékerben ez a művelet 1perc alatt megvan és megiszom egy fél perc kb 2 percből ki is jössz
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ez egész olcsó megoldásnak tűnik! és ilyenkor a zabpehelyből milyen mennyiséget raksz egy ilyen turmixba?
2012. febr. 27. 15:29
3/5 anonim válasza:
tömegnöveléskor olyan 100grammot
4/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 27. 17:39
5/5 anonim válasza:
poén lesz telefingani az üzletet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!