Biomérnök szeretnék lenni, de egy kicsit félek, mert attól tartok, hogy nehéz ez a munka és sok a felelősség. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Egy kicsit hülyén hangzik,és tudom, hogy mindenben van felelősség és a mérnököké nehéz munka, én úgy vagyok vele, hogy ha rendesen megtanulom akkor nem lehet gond, de sajnos eléggé aggódós típus vagyok és képes vagyok könnyen elbizonytalanodni, határozatlanná válhatok szóval lehet hogy elrontanám, nem tudom így mennyire való nekem egy ilyen nehéz munka, mert ha már elvégzem ezt a szakot szeretnék érvényesülni és sikereket is elérni benne.2011. dec. 30. 17:45
1/1 anonim válasza:
Én annak tanulok, egy ideig én is féltem tőle, hogy fúú hát ez nem fog menni, hasonló gondolataim voltak mint neked, de pozitívan csalódtam magamban, nagyon tetszik a suli, a laborok meg főleg, szerintem nagyon jó :) bár tény, hogy nehéz... de megéri küzdeni érte, nagyon örülök, hogy ezt választottam, még ha nem is könnyű ...
szóval ha ezt szeretnéd, akkor hajrá :))
úgyis mindent megtanítanak, amíg valami alap tárgyat nem teljesítesz, el se juthatsz a felelősségteljesebb dolgokig, mire meg diplomád lesz, addigra meg már annyi gyakorlaton meg mindene túl leszel, hogy menni fog jól biztosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!