Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó megoldás ez?

Jó megoldás ez?

Figyelt kérdés

Mivel tartok a szójafehérjéktől, ezért a szójás kevert fehérjéket kilőttem.

Viszont, néztem a Biotech Nitro Gold Pro-ját, amiben vannak lassú felszívódású fehérjék is. Ezt innám reggel-este edzés után pedig a Biotech Nitro Pure Whey Gold-ot, ami ugye egy tejsavó koncentrátum-izolátum keverék.

Mi a véleményetek erről?

Illetve ha tudtok jobb fehérjéket, hasonló árban (bodybuildingbolt.hu) akkor kérlek titeket írjátok le!

2012. febr. 26. 14:40
 1/5 dirtboy ***** válasza:

nincs gond a reggel,esti nitro gold pro ötlettel.

tejsavónak pl. singex et tudom ajánlani.

2012. febr. 26. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az is jó amit írsz, de a bodybuildinbolt.hu-n nézd meg még a syngex-et, a mutant whey-t és a myofusion-t.
2012. febr. 26. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. febr. 26. 14:49
 4/5 Zakathol ***** válasza:
A választ már megkaptad, én csak annyit kérdeznék, hogy mi az amiért a szójafehérjétől tartasz, illetve hol hallottad/olvastad?
2012. febr. 26. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát elég sok ellenérv szól mellette, és igaz hogy kb ugyanennyi pozitívum is, de beszélik itt hogy génkezelt szójáról van szó, stbstb. túl sok a "mende-monda" róla, ezért inkább kihagyom.
2012. febr. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!