Van megoldás a problémámra?
Sziasztok! Kérlek titeket,amennyiben tudtok normális választ adni, írjátok le, nagyon-nagyon fontos lenne!
Naszóval: kb. 2éve edzek, kiszámolt étrenndel, kiegészítők,edzés,pihenés mindig rendben volt. Az egész testem szépen fejlődött/fejlődik, csak a mellem nem. Olyannyira, hogy teljesen olyan, mint a ginekomasztia tüneteinek az egyike. Akármilyen keményen is edzem meg, próbáltam már 1héten 2* is edzeni, minden mellezés utáni napon érzem hogy jól meglett dolgozva az izom, nem fejlődik, csak lóg...nem sok zsír van rajtam, ha ráfeszítek a hasamra kirajzolódnak a kockák, karom eres.
Más szavakkal: szinte mindenem tökéletes de a mellem miatt nem merem levenni a pólómat,még itthon se, annyira szégyellem.Sokan megjegyzik hogy milyen jó alakom van (többnyire kabátba,pulcsiba látnak) és ez jól esik, viszont rá gondolok arra hogy "ha látnátok félmeztelenül,nem ezt gondolnátok..." egyből elmegy a kedvem.
A testépítés az életem, harcolok a céljaim eléréséért, de ez nagyon lelombozó. Strandos meghívásokat is mindent visszakell emiatt utasítanom.
18éves vagyok még csak, és én a most megjelent HOS-hormonszint optimalizáló termékét gondoltam hogy kipróbálom.
(Mj.: szerintem a tesztoszintem rendben van, szőrösödik arcom, karom,cerkával sincs semmi gond...)
Elnézést hogy hosszú lett a leírás, de kérek mindenkit, aki tud, segítsen!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
Köszi! Igen, a mellemhez mérve tökéletes mindenem, mert a mellem annyira rossz sajna.
Egy szóval sem mondtam hogy gynekomasztiám van, csak hogy annak a "tünetére" hasonlító valami figyelhető meg a mellemen. (Lóg.)
Személyi edzővel eddzek, minden edzésem verejtékes,kemény edzés, jól megvan dolgozva mindegyik izomcsoport. Ja, és 2év edzés alatt 15kg pluszt sikerült felhoznom, kar 28-asról 35re nőtt fel, nem hiszem el hogy a mellemnek ne kellett volna tömegesednie ennyi idő alatt. Tudom hogy ez nem sok idő ebben a sportban, de ha mindenem fejlődik, csak a mellem nem, akkor ott lehet a hiba....
Ilyen kis csomószerűség tapintható volt kb 2 éve a mellemben, elmentünk orvoshoz, mondta hogy ebben a korban ez teljesen normális, pár hónap múlva tényleg el is múlt.Most akár üthetem is a mellem, nem fáj, nem érzékeny egyátalán!
Melledzésem:
-ferdepad: 30-20-10-6v.8 (emelve a súlyokon)
-ferdepad: 3*20
-tárogatás: 3*12
-áthúzás:2*20
(Azért edzek magasismétlésszámokkal, mert sokkal jobban tudok így koncentrálni a mellemre.)
Ez a sorozatszám nagyon kevés, az ismétlésszám meg túl magas. Nincs benne sem tolódzkodás ,sem fekvenyomás egyenes padon.Ezek adják meg kezdőknek a mell, valamint némileg a váll, tricepsz alaptömegét, nem az áthúzás :DDDDDD
Próbáld meg ezt 2 hónapig, adj bele apait-anyait.
Fekvenyomás egyenes padon 1 bemelegitőszéria, az mehet 2O-3O ismétléssel, majd 12-1O-1O-8. Tolódzkodásnál ugyanigy(értelemszerüen itt gépen tudsz a saját testsúly alatti terhelést, és a lábadközé rakott egykezessel, vagy vaslánccal övre felrakott tárcsákkal növelheted a sajátod felé a tömeget, módositva az ismétlésszámon.) Ezután magas ismétlésszámos bemelegités után nyomj ugyanigy ferdepados nyomást egykezessel. Majd kivégzésként jöhet a tárogatás, egykezessel, vagy tárogatógépen, itt ne menj 12 alá, ebből már meg lehet elég lesz 3 széria, ha birsz mehet 4 is.(ha egykezessel csinálod nagyon figyelj a szabályosságra, nem vennék rá mérget, hogy jól csinálod, nézesd meg a helyi trollokkal.) Én még ezek után amikor van bennem kraft csinálok áthúzást is, egykezessel, de az 1 KIEGÉSZITŐ gyakorlat, nehéz megtanulni kezdőként azt, hogy ne a hasad, hátad érezd, hanem a melleket dolgoztasd elsősorban. Ha ráérzel, megfelelő súllyal az is segit hozni a tömeget, de ne épits ilyenekre. A nyomásoknál mehet 1.5-2 perc pihenő, a többinél ragaszkodj szerintem 6O másodperchez. Mindig edz bemelegitve, edzés közbe pótold az aminókat, szénhidrátot, ásványi anyagokat ha módod van rá, de 1 2 literes viz mindenképp menjen le. Ha ezekben elértél 1 platót, akkor kavard fel az edzésed, válts 1 időre 6-8-as ismétlésszámra, és keress 1-2 új gyakorlatot, vagy a pad döntésszögén állits. De továbbra is azt mondom, csinálj 1 melledzést valamilyen versenyző ismerőssel, vagy személyi edzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!