Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás a problémámra? 21/L
Hiszed vagy sem minden elhatározás kérdése. Ha így állsz hozzá hogy nem tudsz megváltozni akkor tényleg nem tudsz. Ez pedig nem pszicho halandzsa tényleg így működik.
Szóval .. ugyan közhely de változtass mert ez csak akkor nem sikerül ha nem is akarod. Akkor pedig megérdemled hogy szenvedj. Lehet gonosz vagyok de ez az igazság.
Mintha magamat hallanám.Mi lélektársak lehetünk.:(
"Jégből vagyok...,Talán fel sem olvadok,hát nyújtsd két kezed olvaszd fel jég szívemet!!!!"
Ez a dal jutott az eszembe.Sajnos,próbálj meg kinyílni egy kicsit pozitívabban más felé,tudom nagyon nehéz!!Sok sikert :):(És sok szerencsét
Mikor valakiben hibát találsz (és biztos hogy fogsz, mert hiba nélkül ember nincs), ne vágd azt a képébe. Nem azt mondom, hogy "nyelj le" mindent, csak próbáld meg, ne kimondani az apróságokat...
Nagy levegő aztán mosoly... Ezáltal hátha változol egy kicsit.
Én is egy kicsit magamra ismertem az írásodból. Az az igazság, hogy nekem is mindig van valami bajom valakivel, de valahogy úgy alakultak a dolgaim, hogy a páromban nem találok ilyesmit, így ő neki nem is mondok semmit, mert számomra nincsenek idegesítő tulajdonságai.
Bár én is azt javaslom, hogy próbálj megváltozni (én is azt teszem, és egész jó úton haladok), és akkor meglesz az eredménye. Most már van egy 3 éves kapcsolatom, van 2 jó barátom, akikkel tényleg kezd kialakulni mélyebb, igazi barátság is, szóval hajrá.
Próbálj meg arra gondolni, mielőtt mondanál bármit is, hogy neked ez hogy esne fordított helyzetben? És hidd el nekem, ha jó párszor tudatosan visszafogod magad, utána már nem is lesz megerőltető.
Nekem speciel egy nagyon jó indokom volt rá, hogy az egyik barátommal jóban legyek, ugyanis a párom legjobb barátja, így nem akartam vele rosszban lenni, és túltettem magam a sérelmeimen, leültem megbeszélni az illetővel, és azóta viszont nagyon jó a kapcsolatom vele is. (És nem érzem a kényszert, hogy kritizáljam.:P)
Attól függetlenül idegenekkel, számomra "nem fontos" emberekkel ugyanolyan kritizáló vagyok,de akik megérdemlik, azokkal rendben mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!