100% Whey Protein Pro-t szereztem be, tudnátok mellé adni egy jó étrendet?
Figyelt kérdés
Ha lehetséges ne legyen minden egyes étkezésnél hús,mert azért nem tudok minden nap húst enni,de azért igyekszem.2012. febr. 25. 20:55
21/27 big dog válasza:
ha neked a myprotein egyenlő a vaterás ipari savóporral akkor gratulálok. nézz utána a cégnek mielőtt nyilatkozol,esetleg méresd be és perelj le róluk pár milliót,de kiröhögnének azt hiszem.
22/27 A kérdező kommentje:
Oké gyerekek, akkor most milyen roh*dt proteint vegyek,mert már nem tudom melyik közül válasszak.Utolsó mit ajánlassz?
2012. febr. 26. 19:58
23/27 anonim válasza:
A Myproteint boltban, számlával lehet kapni, míg a vaterásoknál nemhogy számla, még gyártó sincs. A kettő közt azért van különbség.
Kérdező: szerintem olyan rettentő nagy különbséget úgysem fogsz érezni, szóval szerintem nyugodtan vehetsz kevertet is, myproteint is, vagy egy másfajta tejsavót is. max ha elfogy az egyik, veszel másikat :D
24/27 Vadmeggy válasza:
Mennyi pénzt szeretnél tápkiegre költeni?
25/27 big dog válasza:
Asszem kicsit túlpörgöd a témát kérdező. :)
Tökmindegy,tejsavó koncentrátumot vagy kevertet amiben nem szója van pl myofusion,vagy vehetsz szójásat is de sztem egyáltalán nem éri meg. Amire pénzed van. Ne scitec proteint és ne a shop.builderen nézelődj mert egyik sem pénztárcakímélő.
26/27 A kérdező kommentje:
Hát olyan 35 euró még belefér.
2012. febr. 26. 20:40
27/27 anonim válasza:
igazatok van vegyen 13000ft-ért egy 2,2es 100%wheyt, míg a vpxből( ami sokkal jobb fehérje ennél a sz*rnál) egy szintén 2,2-es 3-4ezerel is olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!