100% Whey Protein Pro-t szereztem be, tudnátok mellé adni egy jó étrendet?
100% whey prot mellé menjen a zabpehely reggel összekeverve. Edzés után(tömegelés esetén)meg mehet a 40-50g szőlőcukor(dextróz) vagy vitargo a turmixba.
Ha elolvastad az alapokat, akkor összekéne tudnod állítani az étrendedet mondjuk body-s kalkulátorral. Igazából a húsiknak és a rizsnek kéne dominálni, de azért még van pár potenciális összetett ch amik jók. Ha ezekkel a dolgokkal nem vagy tisztában, akkor kérdezz nyugodtan vagy bodyn olvasgass.
Én 100% whey prot párti vagyok, de sokan megpróbálnak több dolgot is mivel, egyforma ember nincs és te lehet, hogy egy másikfajta tápkieggel jobban fejlődnél.
Előző hozzászóló: Űberfészpalm ...
Ha előbb veszel egy kétes eredetű tejsavófehérjét 15 ért, mint egy minőségi kevertet, akkor megérdemled.
Tejsavófehérjét egyszerűen nem kapsz meg 4/5 ezer forint/kg alatt, ha pedig kapsz, az maximum 20-30%os fehérjetartalmú szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!