100% Whey Protein Pro-t szereztem be, tudnátok mellé adni egy jó étrendet?
Figyelt kérdés
Ha lehetséges ne legyen minden egyes étkezésnél hús,mert azért nem tudok minden nap húst enni,de azért igyekszem.2012. febr. 25. 20:55
1/27 anonim válasza:
Fordítva szokott történni a dolog. Előbb kialakítod az étrended, majd csak UTÁNA veszel táplálék-kiegészítőt. Ezt a pénzt nyugodtan ráfordíthattad volna arra, hogy minden nap tudj húst enni.
2/27 anonim válasza:
Előbb gondolkodik, aztán cselekszik. Igen, előbb az étrend, aztán a kiegészítője. A hús meg sajna fontos, pláne hogy vehettél volna ennél olcsóbbat is egységárra, így a megspórolt pénzből vehettél volna húst.
3/27 Vadmeggy válasza:
Egy whey protein árából messze nem tudod magadnak biztosítani minden napra a kajapénzt.
Én nem tudom megoldani a pontos étkezést, mert anyámnak hiába mondom, hogy minden nap csirke rizst kéne ennem, azt mondja hogy az egészségtelen. Magamnak pedig nem tudom kifizetni egy hónapra az egészet.
Én a helyedben vennék egy kevert fehérjét pl power pro. Reggel és este ezt innám, napközben pedig próbálj meg minél több és jobb minőségű kaját enni.
4/27 A kérdező kommentje:
Oké helyesbítek,még nem vettem meg,csak kinéztem magamnak.A sok hús már kicsit idegesít,mert mind ugyan olyan íze van,és ha minden nap azt eszek,akkor már egy idő múlva megunom.Egyedül a csírkemellet nem tudom megunni, valószínüleg azért,mert ritkábban eszem,és drágább is.
2012. febr. 25. 21:21
5/27 A kérdező kommentje:
A power pro mitől külömbözik a másiktól?
2012. febr. 25. 21:22
6/27 big dog válasza:
1000féle képpen el lehet készíteni a combot, halat,marhát is. Én soha nem tudnám megunni.
7/27 Vadmeggy válasza:
Az kevert fehérje. Szója és tejsavófehérje van benne.
Feleannyiba kerül, mint a whey protein és hosszabb a felszívódása így reggeli és esti fehérjének tökéletes.
8/27 A kérdező kommentje:
Oké és edzés utáni fehérjének?
2012. febr. 25. 21:28
9/27 Vadmeggy válasza:
100% whey protein menjen edzés után, ha van rá pénz.
10/27 A kérdező kommentje:
Akkor most szerezzem be mind2őt?
2012. febr. 25. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!