Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jön a nyár, a strandgyúrósok...

Jön a nyár, a strandgyúrósok előjöttek, tele a kondi velük. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
nyárra a strandon kockahasat szeretne, meg "eres kezet" a diszkózáshoz. Ti ismertek hasonló embereket?(én nagyon sokat). Tapasztalatok róla?
2012. febr. 24. 20:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
engem nagyon is akadályoznak. Pl akkor, amikor megkérdezem a fekvenyomónál,h "bocsi, még hány köröd van még?" és kapom rá a választ kis számolgatás után, hogy 25 xd na ehhez én már nem tudok hozzászólni.(amúgy már nagyon rég nyomtam fekve,lecseréltem 2 egykezessel való fekvenyomásra:D)
2012. febr. 25. 16:33
 22/26 Ci.ara ***** válasza:
jajj igen mondjuk én csajoknál jártam így szerettem volna combhajlítózni kérdem h bocsi mennyi van még hátra rám nézett és mondta h nagyon sok és h fél óráig tuti h csak ott lesz XD mondom akkor oké közben persze vmi glamur szart olvasott pf.. XD
2012. febr. 25. 17:38
 23/26 A kérdező kommentje:
húúú.de jó,hogy ahol én edzek,máshol van a női kondi :D
2012. febr. 25. 18:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Én csak most kezdem a kondit és nyárra szeretnék valami formásabb felsőtestet. Amúgy hiába szidjátok a divatgyúrosokat, a csajok akkor is értük vannak oda. Nem egy cimborám király a csajok között emiatt. A többiek meg verhetik a nyálaukat a teremben, hogy ajj neki eres a válla meg a mellkasa. Kit érdekel, evolúciós szempontból a szaporodás (szex) az első, nem pedig a kinézet.
2014. márc. 20. 09:02
 25/26 anonim ***** válasza:

"engem sem zavarnak, csak tudjátok, amikor a kis kockahasú 60 kilós senki elkezd tavasszal edzeni, nyáron vagánykodik a strandon, és végül a külső szemlélők rá fogják mondani,hogy jól néz ki, mert én már undorító vagyok,hogy eres a mellkasom, vállam...Több éves munkámat nézik szarba,bár nem érdekel mások véleménye,magamnak akarok megfelelni,de azért mégsem ez a megfelelő szerintem."

Ez butaság.Mindenkinek más az ízlése.Biztos vagyok benne,hogy téged is van aki elismer,és a divatgyúrósokat is van aki kiröhögi.Nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni,de minek kéne?

2014. márc. 20. 15:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Jól beszélt az előttem szóló. Ne másoknak akarjunk megfelelni, hanem magunknak.
2014. márc. 21. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!