Jön a nyár, a strandgyúrósok előjöttek, tele a kondi velük. Mit gondoltok erről?
Mintha errefele is feltűnt volna pár úja, fiatal arc, de nem tudom mikor kezdték, mert én is csak egy hete járok ebbe a terembe. (Azelőtt máshova)
Hogy ismerhetem fel, hogy valaki divatgyúrós, vagy komolyan veszi?
engem sem zavarnak, csak tudjátok, amikor a kis kockahasú 60 kilós senki elkezd tavasszal edzeni, nyáron vagánykodik a strandon, és végül a külső szemlélők rá fogják mondani,hogy jól néz ki, mert én már undorító vagyok,hogy eres a mellkasom, vállam...Több éves munkámat nézik szarba,bár nem érdekel mások véleménye,magamnak akarok megfelelni,de azért mégsem ez a megfelelő szerintem.
Mell-Bicepsz.Mást minek is kéne edzeni? ez látszik legjobban.Kettő közül a bicepsz a fontosabb,mert az látszik a ZARA pólóban a diszkóban.
Aha :D Némelyik csinált lábat. Szerencséjére... Aztán meg a fene se fogja lesni őket, hogy melyik nap mit csinálnak :D Sem kihallgatni a beszélgetéseiket. :D Na meg gondolom nem éppen a szerénység tükröződik a tekintetükről...
Azért remélem engem senki nem néz majd ilyennek, ugyanis még vékonyka vagyok, de tán a majd' vállig érő hajam valószínűsítheti, hogy nem épp a diszkós szubkultúrába tartozom... :D
Az ilyenek amúgy bemennek, nyomnak bicepszre ameddig bírnak, oszt hazamennek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!