Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jön a nyár, a strandgyúrósok...

Jön a nyár, a strandgyúrósok előjöttek, tele a kondi velük. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
nyárra a strandon kockahasat szeretne, meg "eres kezet" a diszkózáshoz. Ti ismertek hasonló embereket?(én nagyon sokat). Tapasztalatok róla?
2012. febr. 24. 20:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
nem igazán foglalkozok velük, egyébként ismerek én is party gyúrosokat akik csak felső testet edzenek
2012. febr. 24. 21:01
 2/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Jókat szoktunk röhögi amikor jön a 60 kilós kölyök és pózolgat a tükör előtt, miközben fényképezgeti magát a telójával:D. A másik meg amikor a szintén 60 kilós "shukáárcsávó" 150kilót próbál meg felhúzni, úgy hogy még a rudat sem tudja megfogni normálisan:D
2012. febr. 24. 21:06
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
Megy a 4 napos mell- bicepsz program.:)
2012. febr. 24. 21:08
 4/26 anonim ***** válasza:

Mintha errefele is feltűnt volna pár úja, fiatal arc, de nem tudom mikor kezdték, mert én is csak egy hete járok ebbe a terembe. (Azelőtt máshova)

Hogy ismerhetem fel, hogy valaki divatgyúrós, vagy komolyan veszi?

2012. febr. 24. 21:27
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem edz lábra.:)
2012. febr. 24. 21:32
 6/26 A kérdező kommentje:

engem sem zavarnak, csak tudjátok, amikor a kis kockahasú 60 kilós senki elkezd tavasszal edzeni, nyáron vagánykodik a strandon, és végül a külső szemlélők rá fogják mondani,hogy jól néz ki, mert én már undorító vagyok,hogy eres a mellkasom, vállam...Több éves munkámat nézik szarba,bár nem érdekel mások véleménye,magamnak akarok megfelelni,de azért mégsem ez a megfelelő szerintem.

Mell-Bicepsz.Mást minek is kéne edzeni? ez látszik legjobban.Kettő közül a bicepsz a fontosabb,mert az látszik a ZARA pólóban a diszkóban.

2012. febr. 24. 21:34
 7/26 A kérdező kommentje:
könnyen meg lehet ismerni őket beszélgetéseik alapján is, meg ugye általában csak mell-bicepsz edzést csinálnak:D(még azt is rosszul). vicces, ki szoktam nevetni őket
2012. febr. 24. 21:36
 8/26 anonim ***** válasza:

Aha :D Némelyik csinált lábat. Szerencséjére... Aztán meg a fene se fogja lesni őket, hogy melyik nap mit csinálnak :D Sem kihallgatni a beszélgetéseiket. :D Na meg gondolom nem éppen a szerénység tükröződik a tekintetükről...

Azért remélem engem senki nem néz majd ilyennek, ugyanis még vékonyka vagyok, de tán a majd' vállig érő hajam valószínűsítheti, hogy nem épp a diszkós szubkultúrába tartozom... :D

Az ilyenek amúgy bemennek, nyomnak bicepszre ameddig bírnak, oszt hazamennek? :D

2012. febr. 24. 21:43
 9/26 anonim ***** válasza:
Problémám még nem volt velük.amúgy meg lesz...rom,hogy ki,mire edz,hányszor,meg,hogy néz ki.
2012. febr. 24. 21:49
 10/26 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy olyan is van, hogy lemegy kis strandizmot alkotni, utána meg átgondolja és komolyan kezdi csinálni. De ilyen nem sok van.
2012. febr. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!