Jön a nyár, a strandgyúrósok előjöttek, tele a kondi velük. Mit gondoltok erről?
jáááájj ilyen sráccal én is találkoztam:
nálam vékonyabb volt a srác(58 kiló vagyok) XD fehér "izom póló" karja kb akkora mint nekem XD és mély dekoltázs áhhhhhh besírtam mikor megláttam ja és szolira pirított ribanc fiúcska aztán rövid gatyába a lába kb mint egy bot . Igazából semmit nem csinált a srác járkálgatott néha bele bele nyomott 40kilójába beszélgetett és hazament XD :D
Sajna beleégett a srác a retinámba XD
az biztos :D
am nem tudom h az ilyenek miért járnak le , mondjuk vmiből fel kell tartani a konditermet :D xD
Nos én is csak most kezdtem el kondizni és leginkább felsőtestre (Mell,Kar,Hát,Váll)
Lábra én sem nagyon edzek pedig nekem is nagyon vékony de majd ha kijön a jobb idő eljárok bicózni meg lépcsőzni.
Én igazából egy szakítás miatt menekültem a konditerembe de bennem is az van,hogy nyárra azért legyen normális testem :)
És szolizni is eljárok de nem vagyok egy ilyen kimondott féreg típus :)
187 cm vagyok 82 kg ,normális testalkat,divatos ruhák és senkit se zavarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!