Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jön a nyár, a strandgyúrósok...

Jön a nyár, a strandgyúrósok előjöttek, tele a kondi velük. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
nyárra a strandon kockahasat szeretne, meg "eres kezet" a diszkózáshoz. Ti ismertek hasonló embereket?(én nagyon sokat). Tapasztalatok róla?
2012. febr. 24. 20:55
1 2 3
 11/26 Ci.ara ***** válasza:

jáááájj ilyen sráccal én is találkoztam:

nálam vékonyabb volt a srác(58 kiló vagyok) XD fehér "izom póló" karja kb akkora mint nekem XD és mély dekoltázs áhhhhhh besírtam mikor megláttam ja és szolira pirított ribanc fiúcska aztán rövid gatyába a lába kb mint egy bot . Igazából semmit nem csinált a srác járkálgatott néha bele bele nyomott 40kilójába beszélgetett és hazament XD :D

Sajna beleégett a srác a retinámba XD

2012. febr. 24. 22:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Legalább nem foglalta le a gépeket és a súlyokat sokáig.:)
2012. febr. 24. 22:05
 13/26 Ci.ara ***** válasza:

az biztos :D

am nem tudom h az ilyenek miért járnak le , mondjuk vmiből fel kell tartani a konditermet :D xD

2012. febr. 24. 22:19
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Én is nagyon rühellem őket. Főleg, hogy szinte kivétel nélkül mindegyik facebook profilján sportként megvan jelölve a thai boksz, vagy MMA..életében még egy munkáskesztyű se volt a kezén. Szánalmasak!
2012. febr. 24. 22:27
 15/26 anonim ***** válasza:

Nos én is csak most kezdtem el kondizni és leginkább felsőtestre (Mell,Kar,Hát,Váll)

Lábra én sem nagyon edzek pedig nekem is nagyon vékony de majd ha kijön a jobb idő eljárok bicózni meg lépcsőzni.

Én igazából egy szakítás miatt menekültem a konditerembe de bennem is az van,hogy nyárra azért legyen normális testem :)

És szolizni is eljárok de nem vagyok egy ilyen kimondott féreg típus :)

187 cm vagyok 82 kg ,normális testalkat,divatos ruhák és senkit se zavarok :D

2012. febr. 24. 23:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szerintem sürgősen kezdj el lábazni, ugyanis ha nem fogsz, soha nem fog összejönni olyan arányos izomzat amit elképzeltél(még ha nem is túl nagy a cél).
2012. febr. 25. 08:37
 17/26 A kérdező kommentje:
amikor kezdő voltam, én sem lábaztam, de mostmár az a legkeményebb edzésem egy ideje.. :D
2012. febr. 25. 08:46
 18/26 anonim ***** válasza:
Szintén kezdő vagyok és a konditeremben sosem edzek lábra, mert mellette járok más edzésre is.
2012. febr. 25. 08:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is megnőttek az ilyenek száma :D azabaj a legtöbb arra nem méltatjam agát és a sportot hogy megnézze hogyan is kéne végre hajtani szabályosan a gyakorlatokat. A másik második napja járnak kondiba és már koxról kérdezősködnek :D na az ilyenekhez no comment mindegy jót szoktunk röhögni
2012. febr. 25. 09:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Én is szoktam látni ilyeneket,de én leszarom őket.Ameddig engem nem akadályoznak semmiben,tudomást sem veszek róluk.
2012. febr. 25. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!