Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 30 évesen kezdem a testépítést...

30 évesen kezdem a testépítést, tényleg csak kox-al megy?

Figyelt kérdés

Tehát tényleg csak kox-al vehetem fel a versenyt azokkal akik 16 évesen kezdik?

(a fejlődés mértékére értem,nem arra,hogy nagyobb leszek e egy 15 évvel többet/korábban edzőtől).

2012. febr. 24. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Látványosan nem fogsz lemaradni tőlük, de a versenyt nem tudod velük felvenni. A tapasztalat és az állandó maximumon járatott tesztoszteronszint valamivel jobban segít nekik.

Sokszor látom a kezdő középkorúakat amikor furán néznek ránk,mert olyan súlyokkal dolgozunk, amikkel ők nem tudnak és ilyenkor átértékelik a fizikumukról alkotott képet, de ez így normális. Hat év natural után én is szoktam nézni, amikor a koxos 16éves erősebb nálam, de nem zavar. Ő így szereti, én úgy szeretem és a hiedelmekkel ellentétben nem fog lenézni miatta, sem megszólni és hasonlók. Nem agresszív állatok járnak az edzőtermekbe egymást méregetni. :)

22/F

21/F

2012. márc. 1. 14:03
 12/12 anonim válasza:
4-es, nagyobb marhaságot nem tudtál kitalálni? A fehérjepor nem félig cukor, max a tömegnövelő, ami NEM UGYANAZ. A yoghurtos nappal együtt dobd ki a kukába ezt a nagy "tudásodat" légyszi.
2022. aug. 27. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!