30 évesen kezdem a testépítést, tényleg csak kox-al megy?
Tehát tényleg csak kox-al vehetem fel a versenyt azokkal akik 16 évesen kezdik?
(a fejlődés mértékére értem,nem arra,hogy nagyobb leszek e egy 15 évvel többet/korábban edzőtől).
lényegtelen hogy 30 vagy,aki versenyezni akar annak kel a kox nem csak az idősebbnek de a fiatalabbaknak is,másként sosem érik el a verseny színvonalat.
fejlődni fejlődhetsz persze kox nélkül is 30évesen.
Hülyeség, ugyanúgy fejlődsz, sőt még jobban megy majd, mert más a gondolkodásod, kitartóbb vagy és a csontjaid is jobban bírják.
Én ajánlom a rendszeres főtthús evést, ne csak a fehérjeport idd annak a fele amúgyis cukor.
A húshoz meg egyél sok savanyú gyümölcsöt, hogy bírd emészteni.
Hogy ne készítse ki a beled tarts egy nap pihenőt hetente az evésben és akkor csak joghurtot egyél, hogy ne terheld túl az emésztőrendszeredet!
Ha napi egy kiló főtt húst megeszel plusz fehérjepor, és 2-3 naponta intenzíven edzel tehát legalább heti 3 alkalommal 4-5 órán át.
Akkor 8-10 hónap alatt akkora leszel mint egy állat!
Legalább 15 kiló izmot felszedsz majd!
és miért akarod felvenni a versenyt velük?
azt hittem 30 éves korára már van annyi értelme egy embernek,hogy a sport elsősorban az egészségről szóljon.
aztán jön a funkció és ezután esetleg a esztétikum.
egyébként ja.
ha jó az étrended és betartod az edzéstervet,akkor az elején jól fejlődhetsz.
ha meg nem készülsz versenyre akkor nem kell kox.
köszönöm a válaszokat!
Nem akarom felvenni a versenyt,csak "nagy" szeretnék lenni.
Ha az egészség lenne a cél,a jógát választottam volna vagy a táj csít :).
Funkció?? Ezt hogy érted? Hogy ha lejárok kondiba utána tudok bútort is pakolni? Az alapvető erőm megvan,kidolgozott izmost testet szeretnék.
Na szóval összeraktam egy étrendet,veszek multivitamint,c-vitamint,edzés utánra fehérjét meg vitargo-t. fehérje 2 gramm ch 5 gramm/tskg. Ezt olvastam kb. Jó így?
Köszi mindenkinek a választ. Kox-al akkor még ráérek (ja és itt nem naposimról beszélek,hanem "normális " kúráról,de majd később)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!