Ki most a világ legjobb "harcosa"?
milyen szabályokról beszélsz?
egyébként én a wudangi főapátra szavaznék.
"szabályos keretek között vívott küzdősportok"
Nem mindegy, melyik bajnok szabályai szerint. Meg ez függ a pillanatnyi felkészültségtől, konditól is. Ha naponta összeengednénk kettőt, lehet, hogy minden nap másik nyerne.
kés, tüske, a sniccerem most nem tudom melyik kabátomban van, és még egy éles kis penge.
és én pusztakezes vonalon mozgok, ezek csak segédeszközök. egy késharcosnál találhatsz 3-5 kést simán. :D
ilyen az utca. és ki győzne?
el tudod képzelni, hogy egy utcai harcban másodpercek alatt az egyik harcos már legalább fél szemére vak lesz, és pár másodperc múlva pedig félholt? :) ez nem olyan, mint a filmekben, hogy püfölik egymást, és valaki erősebb, vagy jobban bírja az ütéseket.
nem, valaki az adott pillanatban jobb döntést hoz, annak ellenére hogy kiválóan képzett harcosok csaphatnak össze.
Kérdező!
A kérdést teljesen érthetően tetted fel, én erre is próbáltam válaszolni: szabályos körülmények között, 1 v 1-ben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!