3/10 anonim válasza:
A számítógép. :) Amennyire én tudom, a jelenlegi legfejlettebb sakk programot még egyetlen sakkozó sem tudta megverni.
4/10 anonim válasza:
mi az kipróbálom fogadjunk hogy megverem
5/10 A kérdező kommentje:
én is kipróbálnám.:)
2012. márc. 1. 19:04
6/10 anonim válasza:
Nézzetek utána a google-ban. Mondjuk én most valami döntetlenről olvastam utoljára, de úgy tűnik, hogy 2003 óta egyik sakkozó sem játszott gép ellen. Nem tudom. Ha ti bővebb infót találtok, please osszátok meg elünk.
7/10 anonim válasza:
Kérdésed pontosabban: Ki a világ legjobb sakkozója, akit felfedeztek/ismernek? Szerintem sok tehetséges ember van, akikről még nem is tudnak.
9/10 anonim válasza:
a sakk a csalók sportága, és a jelenlegi sakkozók közül nem lehet eldönteni, ki csal és ki nem. Jelen állás szerint mindenki úgy csal ahogy tud. :) Csak a jóisten tud megverni egy 100 magos gépen futatott houdinit. Ő is csak 100-ből 1-szer. :D
10/10 anonim válasza:
Jelenleg Magnus Carlsen a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!