Miért tartják Messit a világ legjobb játékosának?
Nem igazán látok tőle igazán technikás megmozdulásokat, semmi csel, "csak" fut a labdával. Igaz eredményesen, de ezt vki megfogja unni és ketté töri a karrierjét...
Szóval vissza térve, hatalmas szerencséje van annak az embernek. Valójában a középpálya szolgálja ki olyan labdákkal, amit akárki berúg...
Véleményeket és meglátásokat várok, nem pedig beszólásokat!
hidd el nem véletlenül ő a világ legjobb játékosa, több kell ahhoz mint szerencse
fogadjunk hogy c.ronaldo fan vagy
Igen az vagyok. Rühellem Messit. A Barcából Xavit tartom vmire.
De miért Messi? Válogatott szinten egy 0. Várom már hogy honosítsa Spanyolország...
Nem igazán látok tőle igazán technikás megmozdulásokat-gratulálok
semmi csel-akkor miért nem tudják tőle elvenni a labdát?
Valójában a középpálya szolgálja ki olyan labdákkal, amit akárki berúg- akkor miért eredményesebb mint pedro vagy sanchez, villa vagy akárki a csapatól?
messi mostanában inkább a kp-n jáccik, és múltkor is a real ellen milyen zsugát adott pedro-nak
minden megnyert a barcával
mi kell még?
egy Arsenal szurkoló
Az nem csel, hogy jól fedezi a labdát...
Villa sérült, Pedro alig játszik... Jó, hogy eredményes...
A másik két meglátásod, igaz.
De még akkor is Xavi osztja a labdákat.
Köszönöm a választ!
Szerintem nem mondható ez el senkiről sem.
De ha nem ő, akkor szerinted ki?
Nem tudom, nem szeretnék nevekkel dobálózni.
Valóban megnyer mindent a Barca, de azt nem Messi, hanem a csapat nyeri, Messi is kiveszi a részét, de nem érzem azt az átütő erőt... Lehet bennem van a hiba, de hát ez van
Mert a focit gólra jáccák, és azt Messi lövi
fedezi a labdát? a labda fedezést az ilyen Drogba felépítésű emberekre szokták mondani
Ez igaz, gólra. Akkor miért nem Mario Gomez vagy Van Persie kapta az aranylabdát?
Szóval Messi nem fedezi a labdát. Akkor miért nem veszik el tőle?
"Mert a focit gólra jáccák, és azt Messi lövi"
Ha a kapus nem véd jól a védő nem szereli az ellenfél játékosát akkor nem nyer a csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!