Testépítők, kondisok! Ez nem baj?
Járok egy ideje már kondiba, de én nem szedek táplálék kiegészítőket, egyrészt azért mert a szüleim nem nagyon engedik, nem tudom miért de rossz véleménnyel vannak róla, hiába mondom, hogy ez nem valami szteroid-szar stb., hanem egyszerű kaja, de igazából nem is akarok mert meg van tervezve az étrendem, de az nem probléma, ha én szilárd kajából viszem be azt a ch-fehérje és zsír mennyiséget, amit kell, nem pedig turmixokkal (is)? Még edzés után se, a teremből itthon vagyok 5-10perc alatt, a kaja addigra készen van szóval 1órán belül meg is eszem edzések után. Igazából most még a tömegnövelős szezonom van, így nem izgulok érte, főleg hogy még csak 16 vagyok így még növésben is vagyok úgyhogy sokszor becsúsznak csokik is, de hát istenem, majd szálkásításnál odafigyelek jobban :D
16/F
ez nem baj ,teljesen jó!
ilyen idős koromban én is akartam kreatinozni nekem se engedték a szüleim ,kicsit utána néztem és vízelkötő hatása van ami annyit jelent hogy az izmod felvizesedik és ezért tűnik nagyobbnak (jó persze az is biztos számít hogy ennyi meg annyi fehérje ,szénhidrát meg minden van benne de ha normálisan mennyiségben táplálkozol abban is megtalálható mindez)és mivel vízelkötő hatása van ezért fennáll a kiszáradás veszélye és legrosszabb esetben rohamkitöréseid is lehetnek de ezek csak a negatívumok a kreatinnal kapcsolatban csak ,hogy tisztába legyél vele.
Jó meglátásaid vannak,csak így tovább.
Nem gond,hogy ha kajából meg tudod oldani a dolgokat,2g/tskg fehérje legyen meg az a lényeg plusz 3-4g/tskg CH bevitel.
Ha a fehérjét engedik akkor azt szerintem érdemes lenne tolnod,kreatint is,de ha azt nem akarják engedni akkor az még nem gond,majd később.Multivitamin és fehérje ez legyen meg ez az alap.
Számolgatnod kell a kaját keményen,de jól csinálod ahogy látom.
Shut the fuck up and train,No pain no gain :))))))
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!