Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha hegynek felfele futok...

Ha hegynek felfele futok akkor vastagodik a combom? Vagy csak izmosodik de a merete nem nagyon valtozik? Koszi a valaszokat!

Figyelt kérdés
Mert a combom az vekony csak most abba hagytam a sportot, es hianyzik. Most futni szeretnek de a hegyen lakom, de nem szeretnem ha vastagodna a combom.
2012. febr. 22. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha izmosodik, akkor a mérete is változik. Ez kajálástól is függ, nagyon nem lesz vastag egyébként.
2012. febr. 22. 15:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Most salata es konnyu kajakon elek tehet nem lesz ilyen brutal vastag. Koszi:)
2012. febr. 22. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
hát futástól még ha napi 3 kiló húst megennél sem lenne vastag.
2012. febr. 22. 16:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Amugy most azert eszek salatat mert fogyni szeretnek. Amugy ezt a kerdest azert tettem fel mert azt hallottam a felfele futastol vastag combom lesz, de most ti itt mondtatok hogy ez nem igy van koszi nektek ezeket a hasznom es gyors valaszokat!
2012. febr. 22. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:

mivel ilyen kedvesen megköszönted, még minimális kiegészítés hozzá tartozik a témához.

izomzat csak akkor fejlődik, ha elég nagy terhelést kap. emelkedőn fölfelé sétálni nem egyszerű, de hasonlítsd össze egy 1-lábas guggolással, vagy 50 kilóval a nyakadban guggolással. nem ugyan az a kettő.

a másik, amíg fogysz, addig sem fog fejlődni az izom. egyszerűen nem lesz arra energiakeret, hogy amíg a zsírod leépül, közben még az izomzatod fejlődjön.

annyi látszólagos növekedés lehet, hogy ha az izmaidat használod, edzed akkor azok 'erőtől duzzadóak' lehetnek. dehogy erőtől duzzadnak, hanem az ott tárolt tápanyagoktól. edzett izom ennyivel nagyobb mintha nem használnák, ez kicsi különbség de észre veszi mindenki.

2012. febr. 22. 17:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szepen koszonom ezt a mindent kielegito valaszt!! Nagyon kedves toled!! Koszi
2012. febr. 22. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:

nem szoktam meg az ilyen kedves köszönetnyilvánítást.

nagyon szívesen!

2012. febr. 22. 17:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdesem lenne hogy a futas a csipomre es a fenekemre is jotekony hatassal lest igaz?:) bocsi hogy ennyit kerdezoskodok:$
2012. febr. 22. 17:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Hat szerintem ez alap dolog hogy meg kell koszonni hisz ti vallaszoltatok kedvessegbol es idot szantatok ram es meg gyorsan is pontos valaszt adtatok/adtal es ez jol esik nekem;)
2012. febr. 22. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:

igen, jobb helyeken alap dolog..

de errefelé úgy tűnik elég kevés a jobb hely.

2012. febr. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!