Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mellezős nap edzésterve?

Justme123 kérdése:

Mellezős nap edzésterve?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy miből áll egy mellezős napotok edzésterve. Mivel kombinálod(pl. vállal megy hétfőn) és milyen ismétlés számokkal, piramis módszer stb.

A mellizmom kevésbé fejlődik, míg pl a vállam és a bicepszem rohamos iramban fejlődik, ezért szeretnék egy tökéletesebb edzéstervet mellre. A gyakorlatok kivitelezésté tudom és tisztában vagyok velük.

2012. febr. 21. 20:38
 1/6 dirtboy ***** válasza:

neked kellene kitapasztalni,variálni hogy mi válik be és mi nem,milyen ismétléssel.

az én melledzésem a következő gyakorlatokból áll.

-fekvenyomás

-ferdepados nyomás

-fekvenyomás egykezessel

-tárogatás

néha sima tárogatás helyett csinálok ferdepados tárogatást és egykezes ferdepados nyomást is.

piramisnak mondanám az edzésemet de igazából változó

nem kombinálom más izom csoportal

2012. febr. 21. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló, mint dirtboy-é, csak egy nyomó gyakorlattal kevesebb és néha még 2 sorozat áthúzás. Utána most nekem váll megy.
2012. febr. 21. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:
És az ismétléseitek száma?+Súlyt, hogy növelitek?
2012. febr. 21. 20:56
 4/6 dirtboy ***** válasza:

4-12 közt van nekem

a 4 azért mert mikor milyen fárasztó napom és van hogy kevesebb megy mint terveztem nyomás előtt.

súlyt hogy növelem?

rakok rá még tárcsát :D

nem értem igazából ezt a kérdésedet,írtam hogy kb. piramis.

egy darabig növelem utána gyorsan csökkentem a súlyt és vissza térek a magasabb ismétlés számhoz a végére.

kb. így néz ki.

2012. febr. 21. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi elég hülyén fogalmaztam. Arra voltam kíváncsi, hogy pl indulsz 60ról aztán 70-80-90-100 és utána vissza
2012. febr. 21. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam 3-4 sorozat a nyomásokból és a tárogatásból is. Nekem is piramis van, lemegyek 6 ismétlésig, majd egy könnyebb súllyal még vissza 10-es sorozatra. Tárogatásnál sima sorozat van, nem piramis.
2012. febr. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!