Van valami gyakorlat a kulcscsont "eltűntetésére"?
Sziasztok! Valami olyan gyakorlatot keresek, amit lehet otthon végezni, minden egyéb eszköz nélkül. Azt szeretném, ha nem állna ki annyira a kulcscsontom, tudnátok ajánlani valamit?
20/L
Előre is köszi a válaszokat!
A csontok alakját nem lehet módosítani anélkül, hogy eltörnének.
Ha nem az alakját akarod módosítani, hanem eltakarni, azt is bszhatod, mivel a kulcscsont felett anatómiailag nincsen izom, tehát nincs olyan gyakorlat amivel el lehetne "tűntetni".
1 mód van rá, amihez nem kell semmilyen eszköz: Zsír... Ha sikerül felszedned 10-20kg zsírt akkor lehet hogy az segít, de gondolom azt nem szeretnéd.
Ebben az esetben pedig kilőttünk minden olyan lehetőséget amivel a kulcscsontod látványát változtatni lehetne.
:D
Szokták mondani, hogy hülye kérdésre hülye válasz.
De egyébként a két válaszom ugyanaz, max csak nem vagy elég intelligens ahhoz, hogy kihámozd a másodikat az elsőből magadtól...
Az intellingens szót szerintem pont neked nem kéne használnod, nézd már meg a válaszodat ember!!! Ilyen tapló paraszt ne hozza már szóba az intelligenciát, amikor egy normálisan feltett kérdésre nem tud kultúráltan megfogalmazni egy mondatot csak miután "szólnak" neki, hogy vegye észre magát.
Erről ennyit, mellesleg ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést és a válaszokat Mr. Agy: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
1. Az első legfontosabb, hogy ha a kérdésedre már egy másik helyen kaptál választ akkor mégis minek teszed fel mégegyszer?
2. A kérdésedre megfogalmaztam nem egy kultúrált mondatot. Sem az első válaszomban, sem a másodikban nem mutattam agresszív viselkedésre utaló szóösszetételeket, vagy szitokszavakat, tehát eleve nem értem a felháborodásodat. Ellenben mindkét válaszomra a reakciód eléggé személyeskedő hangnemű volt.
Az pedig, hogy a kérdező kérdőjelezi meg a válaszoló hozzáértését eleve paradoxon, szóval állítsd le magad és gondolkozzál el egy kicsit.
Olvasd el figyelmesen mindkét válaszomat és rájössz arra amit a harmadik válaszomban is kifejtettem. Persze tehettem volna más megfogalmazásban is, ám jelentése mit sem változott volna.
1, Azért tettem fel, mert a másik kérdésből nem derült ki, hogy fiú, vagy lány az illető, illetve (bár erre nem nehéz rájönni,ezek szerint neked igen..) vártam volna más gyakorlatokat is.
2, Lehet nem használtál szitok szavakat, de pont elég az a stílus, ahogy leírtad és megfogalmaztad. Az meg hogy megkérdőjelezem a "válaszodat", miért érdekel téged? Eleve, ha nem tudsz normális hangvételű választ írni, minek vagy ezen az oldalon? Trollkodni nem itt kell személytelenül, a gép mögé bújva, hanem a való életben. Nem nekem kell elgondolkozni, hanem neked, hogy mit tegyél annak érdekében, hogy kicsit kultúráltabb/emberbarát személyiség legyél és megtanulj rendesen fogalmazni.
Erről ennyit, nem kell venned a fáradtságot, hogy visszaírj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!