Dawe96 kérdése:
Adnátok pár tippet?
Figyelt kérdés
Szóval..szeretnék komolyabban edzeni,itthon!tervezek majd később terembe is menni,de először itthon szeretném elkezdeni.Namost,kicsit szeretnék izmosítani,hogy ne legyek olyan "nyeszlett".Mondjuk ez enyhe túlzás:)
Itthon csinálunk húzódzkodót,talán jó lesz valamire.Előtte viszont rá kéne gyúrni.Mit ajánlotok? Miket lehetne itthon csinálni?Esetleg pár tipp? Tudom,a terem az igazi,meg diéta,stb.
Köszi az értelmes válaszokat az értelmetlen kérdésemre ^^
2012. febr. 20. 20:16
1/2 anonim válasza:
Szerintem kezd el a fegyencedzést. Utána ha nagyobb izmokat szeretnél, akkor súlyzós edzés.
2/2 dirtboy válasza:
de milyen felszerelés lesz?
vagy most úgy érted hogy csak húzódzkodóra kéne gyakorlat?
én is itthon edzek de akár 30fél gyakorlatot is meg tudok csinálni és ebben nincs is benne a saját testsúllyal végezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!