Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem pár "sportot"?

Ajánlanátok nekem pár "sportot"?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint például a jóga, meg a hastánc. Nem tudom milyenek vannak, ezért kérném segítségeteket! Írhattok táncokat is! A zumba is nagyon tetszik, de még nem tudom mit válasszak. :)
2012. febr. 20. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:

van némi különbség a zumba-hastánc / illetve a jóga között.

azért a jóga az ősi harcművészetekből származik, és komoly szellemi fejlődést érhetsz el vele, közben pedig (főleg ha hagyományos, és nem a könnyített, habár a könnyített is mondhatni egy fejlesztés..) szép fejlődést érhetsz el a testeddel, mozgáskoordináció, hajlékonyság terén.

ajánlom még a küzdősportokat. lényegében bármelyiket, bár férfiaknak inkább a jól oktatottakat érdemesebb, amiknek van még harcművészeti múltjuk. pl. box, ahol jól ütnek, és számos egyébként harctechnikai elméleti dolgot használnak, még ha nem is tudják a boxolók.

esetleg thai box, ez is jópofa.

Pesten Savate, ez is mókás dolog. de nagyon fejlesztő. ezek elég intenzívek lehetnek, jó kardió edzések.

férfiaknak még a birkózás adhat jó erőnlétet, szívósságot. persze ez nőknek is jól jöhet.

2012. febr. 20. 17:22
 2/2 A kérdező kommentje:
ööö... lány vagyok, és nem nagyon bírom ezeket a küzdősportokat :D de köszi az infót a jógáról :)
2012. febr. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!