Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni edzésterv? Nehéz...

Otthoni edzésterv? Nehéz helyzetben vagyok

Figyelt kérdés

Sajna nem igazán van pénzem konditerembe járni és ezért kellene otthonra valamilyen edzésterv amit kiegészíthetek heti 1-2 konditermes edzéssel.

19 éves vagyok átlagosan 65 kg és 183cm, szeretnék hízni is.

Itthon van van 2db 10kg-ig pakolható kézisúlyzóm.

De jöhetne valami segítség is, hogy miket fogyasszak amivel hízhatok is. Kérlek segítsetek!

2012. febr. 19. 09:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát persze hogy nem voltak :D
2012. febr. 19. 10:27
 12/14 Ci.ara ***** válasza:

Ha 65 kiló vagy azt jelenti h 130g(65x2) fehérjét kell bevigyél naponta ill. 325g (65x5)szénhidrátot ha ez meg van akkor fogsz csak nőni"

Legjobb az lenne ha vennél zabot Lidl-ben fél kilós 200ft és tökre ehető ezt simán vízzel tejjel v joghurttal fogyaszthatod. Tojás, Rizs (zacskós rizs/puffasztott rizs/ vmi hús, magvak (dió mogyoró)/telített zsírok miatt/ meg esti túró napi 6x étkezés kell bontani!

bodybuilder.hu-n találsz táblázatot h 100g cuccban mennyi a fehérje a CH stb. és így kitudok számolni a dolgokat

Edzés tervel nem tudok segíteni" de legyél kreatív mondok néhány gyakorlatot: pl: fekvőtámasz, egykezes fekvőtámasz, függeszkedés (alsó, felső madárfogással),tárogatás oldalra-emelés, guggolás, egylábas guggolás, kitörés kézi súlyokkal.

2012. febr. 19. 10:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! már össze is állítottam magamnak! és el is kezdtem!
2012. febr. 19. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:

"már össze is állítottam magamnak!"

Ha olyan nagy sportszakember vagy, hogy össze tudsz állítani egy edzéstervet miért ide jársz kérdezni? (a kérdés költői)

Ajánlottak pár könyvet és oldalt amit nálad jóval hozzáértőbb emberek raktak össze...

2012. febr. 19. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!