Miért fejlődöm gyorsabban, mint az edzőtársam?
Kifejtem a kérdést..
Régóta foglalkoztat már a dolog.
Másfél éve edzek rendszeresen és van egy edzőtársam, akivel szoktam lejárni a terembe...Étrend mindkettőnknek rendben van, nem szedünk semmi "okosságot"(szteroid), csak fehérjét..és mégsem vagyunk egy szinten... Én sokkal jobban fejlődöm, mint ő.
2 dologra gondoltam. Az edzésterv. Nekem hetente 3 edzésnap és 4 pihenőnapom van. Ő majdnem minden nap eljárogat a kondiba. Így neki egy héten maximum 2 pihenőnap jön össze.. Ez lehet a "titok" nyitja?:)
Vagy pedig.. én arra is gondoltam, hogy ... az nem lehetséges, hogy valaki genetikailag több hormont termel, és ezáltal gyorsabb fejlődést tud elérni?
És a furcsa a dologban az, hogy erőben körülbelül ugyan ott vagyunk mind a ketten, viszont én nagyobb izomtömeggel rendelkezem..., és jobban eresedem mint ő.
Ez mitől lehet?
Nem gondolom, hogy fontos lenne, csak a második elgondolásom érdekel..hogy olyan lehetséges-e?!:) A genetikás dolog..
Valaki, aki ÉRT IS HOZZÁ tudna segíteni?
Köszönöm!
Igen, ugyan annyi ideje kezdtük.
Nem csak bohóckodni jár le a terembe, viszont neki súlyzós edzés mellett van önvédelmi órája is heti kétszer, ha jól emlékszem.
Szóval lehetséges a második elgondolásom?
És a nagyobb izomtömeg-egyforma erő emiatt lenne?
azért van nagyobb izomtömeged, mert jobban fejlődsz, nem azért fejlődsz jobban, mert nagyobb az izomtömeged :D az erő mindegy, szerintem azt ne hasonlítgasd, ez testépítés. akkor neki van heti 3 súlyzós és 2 ilyen önvédelmi? mert akkor nincs gond, már ha pótolja a kalóriákat.
az is lehet, hogy ő általánosságban aktívabb, meg még 1000 hasonló, de igen, szerintem leginkább a genetikában lesz a különbség.
Nem feltételeztem, hogy azért fejlődök jobban, mert nagyobb az izomtömegem. :D:D
Nem-nem! Félre értelmezted a dolgokat.
Ugye mondtam, hogy majdnem minden nap jár le edzeni, de van két olyan nap, amikor önvédelmi órája is van. 3 órától 5 óráig szoktunk általában edzeni, maximum. És ő ezután megy önvédelmire. :)
De ha genetikailag ez lehetséges, akkor már mindent értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!