Ha szőlőcukrot eszek akkor tényleg gyorsabban fejlödik az izmom? Eddig még sosem ettem szerintetek hasznos?
Ja nekem is tetszik :DD
Komolyra fordítva a szót: NEM. A szőlőcukor az dextróz, dextróz van a tömegnövelőkben is, vagy ha így tetszik: szénhidrát.
Nem nő tőle gyorsabban az izom, táplálékkiegészítőként szokták használni, edzés után kevernek a fehérjéhez szőlőcukrot, hogy gyorsan el tudják látni az izmokat tápanyaggal. ez olyn "házi tömegnövelő".
body.builder.hu-n alapismereteket olvasd el.
jól van, gratulálok Utolsó, te vagy a legjobb.
lehet rád valahol szavazni? téged kell miniszterelnöknek megtenni..
"Ja, nektek meg érdemes lenne elolvasni az "Így legyünk szerények" és "Hogyan eddzük az agyunkat is a testünk mellett" című könyveket."
qrva sok mindent tudsz mindenkiről biztosan, de azért megsúgom, nem tudsz semmit mondani amiben ne lennék jobb nálad
"qrva sok mindent tudsz mindenkiről biztosan, de azért megsúgom, nem tudsz semmit mondani amiben ne lennék jobb nálad"
látod, pont a az ilyenekről beszéltem mint te, amikor a szerénységről szóló könyvre céloztam. Köszönöm, hogy bemutatkoztál.Édes ez az óvodás hencegés.lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!