Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha szőlőcukrot eszek akkor...

Ha szőlőcukrot eszek akkor tényleg gyorsabban fejlödik az izmom? Eddig még sosem ettem szerintetek hasznos?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jól van, Emese:DD Kemény vagy.
2012. febr. 3. 18:01
 12/19 anonim ***** válasza:
te akartál keménykedni, én csak közöltem tényszerűen, hogy egy senki vagy
2012. febr. 3. 20:34
 13/19 A kérdező kommentje:
bazzd itt kell veszekednetek ???? Hogy szopna le titteket egy vacogó cápa .... xD :D :D
2012. febr. 3. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
megkaptad már a válaszod nem? akkor meg nincs gond
2012. febr. 3. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
G'sback, ti gyúrósok mind ilyen frusztráltak vagytok, vagy mi? Egy-két kivételtől eltekintve feljártok ide, és beszóltok annak, aki kérdezni mer vmit a témában. Mit képzelsz magadról, hülyegyerek, ki vagy te?:DD. Te az a típus vagy, aki osztja az észt, de kint az utcán összehugyozza magát. ugye, te kis beképzelt gyúrós netbohóc ? :DD
2012. febr. 3. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
csak az olyan barmoknak szólok be, mint te és nem láttál még az utcán, azt meg hogy frusztrált vagyok nem tudom honnan veszed, én nem képzelek magamról semmit, én tudom, hogy egy senki vagy hozzám képest
2012. febr. 3. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Anyukád mondta, hogy nevezd a másikat senkinek, ha nincsenek érveid ?:D Ő volt az, aki hazudta neked, hogy okos fiú vagy ?:D
2012. febr. 3. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
milyen érvek te szerencsétlen? nem vitázunk, ahhoz kevés lennél, idejöttél kötekedni én meg megmondtam, hogy egy senki vagy
2012. febr. 3. 22:11
 19/19 anonim ***** válasza:

58%-os, húzz már a szerénységes könyveddel innen!

ha nem tudsz használható választ írni egy ilyen egyszerű kérdésre, akkor keress könnyebb feladatot. és légy szerény, az rohadtul előrébb mozdítja a dolgokat. de annak aki értelmesen hozzá tud szólni a kérdéshez, annak megy a beszólogatás. mondd már el, ezt miért kell?

2012. febr. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!