Van valakinek tapasztalata a Fegyencedzés című könyvben leírtakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha igen, bevált a technika? Nagyon kíváncsi vagyok.2012. febr. 18. 16:06
1/12 anonim válasza:
nekem vannak tapasztalataim. ma kezdtem el egy webodlat ezzel kapcsolatban. [link]
én úgy gondolom ez a legjobb ami veled történhet és erőfejlesztés. nagyon jól haladok nem fáj semmim nem fizetek a konditeremért, nem járok sehova itthon csinálom fél éve és megy az egylábas guggolás meg mindjárt az egykezes fekvő. tényleg! legjobb! milyen részeltekre világítsak rá mire vagy kíváncsi?
2/12 anonim válasza:
Neked a legjobb ;) Nekem meg igazán a kettlebell vált be,de mellette saját testsúlyos gyakorlatokat is csinálok (egykezes fekvő,egylábas guggolás,húzódzkodás,kézállásból fekvő,haskerék).Jók a saját testsúlyos gyakorlatok :)
3/12 anonim válasza:
ja mondjuk a bellesek nagy része ismeri a fegyencet, de legalább ismeri.
4/12 anonim válasza:
Ugyanonnan jött,ahonnan a kettlebell,sőt, a Meztelen harcos is :)
5/12 anonim válasza:
van valami brutál megmérettetés kettlebellben. asszem egy magyar csinálta csak meg. azt nem tűzted ki célnak?
6/12 anonim válasza:
Huhh....Tóbiás "Beast" Mátyás csinálta meg,a neve Beast Challenge.Attól még nagyon messze vagyok,nincs is a céljaim között,de egyszer talán....:)
7/12 anonim válasza:
amúgy ott elég egy kézzel/lábbal? nem kell megismételni másik lábbal is pl guggolást?
8/12 anonim válasza:
Elég egy kézzel és egy lábbal.Egyébként van több hazai kettlebelles is,aki már meg tudják csinálni,csak még nem
lett hivatalos :)
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! és szerintetek melyik edzésprogrammal lenne érdemes kezdeni? (20 vagyok, szabadidőm nincs rengeteg, de azért kétnaponta fél-egy órát tudnék szakítani) hogyan lenne a leghatékonyabb, hogy azért ne harcoljam le magam teljesen?
2012. febr. 19. 16:38
10/12 anonim válasza:
Igazából én annyira nem ismerem a bellt úgyhogy csak a fegyencről tudok neked beszélni. A te esetedben az lehet az előnye hogy nem kell eljárni sehova, nem kell semmiért fizetni és az eszközöket megtalálod egy alap háztartásban. Ha van egy nap 6 perced az is dinamikus fejlődést eredményez (nitro edzésterv) de a gyakorlatok nehézségét és ismétlésszámát úgy alakítod mindig hogy a maximumot hozd ki magadból annyi idő alatt amennyid van. Nagyon rugalmas dolog. Ugyebár a könyvben az utolsó fejezet a 'légy a magad edzője'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!