Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rubint Réka tornái csak...

Rubint Réka tornái csak fogyásra jók?

Figyelt kérdés
Szeretnék felszedni még 1-2 kilót és erősödni egy picit. A 2008-as DVD-jétől kezdve mind megvan, de erőm sosincs arra, hogy rendszeresen csináljam és félek, hogy elfogynék:)Tehát hízni, erősödni is lehet Rékával megfelelő táplálkozás mellett??
2012. febr. 17. 17:59
 1/8 anonim válasza:
0%

Ez az egész csak a lehuzásról szól!!!!!

Vedd meg a kazettámat hadd épitsek még egy házat

2012. febr. 17. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem teljesen így van, ahogy írod. A tények nem ezt bizonyítják. Picit keress utána, ha érdekel a dolog. Ő sem azért néz ki így, mert így született:)Én régóta olvasgatok, szemlélődök Réka felől. De erre a kérdésre valahogy sosem találtam meg a választ:)
2012. febr. 17. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:

nem, fogyásra a kalória deficites táplálkozás a jó.

rr videókon ~középszerű edzések vannak, arra jó hogy átmozgasd magad, és ezt divatosan tedd.

ha izomtömeget szeretnél, akkor utána kell olvasni milyen nagy ellenállású gyakorlatokat kéne végezni, milyen edzésmóddal, mennyit kéne enni és pihentetni a megdolgozott izmokat. így lenne esély az izmok fejlesztésére, egyébként vár rád a '10 éves project'.

mert bármilyen sima sporttal, edzéssel 10 évekről beszélhetünk, mire tényleg látványosabb fejlődés lesz izomzatilag.

persze te "csak" 1-2 kilót szeretnél, ehhez is érdemes komolyan nekiállni. már csak azért is, mert ha nem eszel eleget, akkor még 1-2 kiló sem nagyon fog feljönni.

2012. febr. 17. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:

ő sem azért néz ki így, mert így született ez nagy igazság.

igen nagy szerepet játszott a súlyzós edzés és a mellplasztika. mindkettő szükséges lehet egy olyan testért mint neki van, utána csinálhatja lényegében bárki, ha elég elszánt.

2012. febr. 17. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam írni, john, hogy Réka azért nyomja a súlyzós edzést is, ettől vannak az izmok és a jól belőtt étrendtől, de azért lehet a dvd-kre tornázni, csak olyan test nem várható tőle, mint ami neki van.
2012. febr. 17. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:

fogyni a diétától lehet.

az edzés meg kalóriát éget.

persze ha a kalória beviteled pozitív,akkor az edzéstől sem fogsz fogyni.

meg egyébként is a 20perces tornái ha nagy intenzitással is van végezve,elégethet kb 100-150kalt.

persze a semmittevésnél jobb.

ha meg olyan fitnesz modell alakra vágysz,mint amilyen az övé,akkor arra nem alkalmas egyik dvd-je sem.

2012. febr. 17. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) de nem vágyom olyan alakra, mint ami neki van, sőt már egyes részei nem is tetszenek:) Én csupán csak annyit szeretnék, hogy ne legyen túl löttyedt karom, hasam, fenekem, combom:D
2012. febr. 18. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor eddzed őket, de ha már edzel, csinálhatod hatékonyabban is mint RR videók.

elvégre már úgyis rászánod az időd..

2012. febr. 19. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!