Rubint Réka vs Béres Alexandra vs Norbi. Kinek melyik a legjobb DVDje fogyásra, alakformálásra?
ha vkinek van jobb ötlete csak rajta!(=
várom a tapasztalatokat.
azt hiszem az a címe h.Légy önmagad vagy Add önmagad..keress rá google-n..amit én csináltam ahhoz 2 kis súlyzó(v.ásványvizes üveg) illetve kis sámli,szék ilyesmi kellett.meg a kitartás...,)
1.voltam
én erre szoktam tornázni, innen le is tudod tölteni ;)
amúgy súlyzót (fél literes ásványvíz), kis sámlit (ill step aerobicot), és lábsúlyt használ ebben a dvd-ben.
Csakis Réka :)
Napi 20 perc önmagadért és az add önmagad(vagy ilyesmi a címe), baromi jó!!!!
Norbit annyira nem szeretem, Rékánál kicsit ugribugribb.
Béres Alexandrának meg a stílusát nem szeretem. Meg egyszer próbáltam az egyik DVD-jét, de olyan bonyolult volt már a bemelegítés, hogy alig tudtam megcsinálni és nem azért mert kifulladtam tőla :D Inkább elajándékoztam.
vegye meg a kazettámat had építsek még egy házat
semmi értelme ezekkel a bohócokkal foglalkoznod, foglalkozz értelmes dolgokkal
kedves utolsó válaszoló!!készséggel elfogadjuk a te véleményedet is, de csak azért, mert utálod Norbiékat vagy bármelyik fitness-szel foglalkozó szakembert(a szavaidból ez egyértelműen látszik),nincs jogod ahhoz h.tapasztalat nélkül megítéld a munkásságukat,eredményességüket.ugyanis akik itt ajánlottak valakit/valamit a kérdezőnek, azt tapasztalatból írták.pl.én Rékát./nekem bejött,sőt a Norbi-diéta is/..ettől a te javaslatod is lehet jó,de az általad használt hangnem túlzás.
a kérdezőnek:bocsi az off-ért,de már válaszoltam a kérdésre korábban,csak az előző hozzászóló kommentjét nem akartam szó nélkül hagyni.
1,2.válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!