Hogyan javíthatok tesiből?
Figyelt kérdés
Mindig 2-es vagyok, mert semmi nem megy. Segítsetek!!!2012. febr. 14. 22:35
1/10 anonim válasza:
Sehogy:D ha nem érdekell miért akarsz megfelelni?
nem értem:S , ha megszakadsz is akkor se leszel jobb, bár lehetsz ,de csak akkor ha érdekell...ha meg nem akkor leszo*hatnak ennyi én így vagyok vele pedig 2 éve testépítek de akkor se szólom meg azokat akik nem szeretnek mozogni vagy nem ügysebbek mint a másik.
2/10 anonim válasza:
Gyakorlással.
Mit jelent ez a "semmi sem megy"?
3/10 A kérdező kommentje:
Lehetek jobb. De hogyan.
2012. febr. 17. 06:45
5/10 anonim válasza:
Csak akarat kérdése.. ha túlsúlyos vagy és azért nem mennek.. akkor sem szabad feladni ha nem akkor meg csak lusta vagy.
6/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak ügyetlen, de akkor is lehetek jobb.
2012. febr. 21. 22:26
7/10 anonim válasza:
Próbálkozni lehet, de ne aggódj, nem kell érettségizni belőle és semmilyen tanulmányi átlagba nem számolandó. (Gondolom, nem rendőrakadémiára vagy edző suliba mész) :)
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy a tesi jegy, legyél jó a többi lényeges tárgyból aztán irány az egyetem,ott a kutya nem kérdezi majd hogy fel tudtál e mászni a kötélre vagy sem:D
9/10 A kérdező kommentje:
Az élethez viszont kell a sportosság. Itt még gyakorolhatom, később nem. Úgyhogy fontos.
2012. ápr. 27. 17:57
10/10 anonim válasza:
Tesiórára nem kell extrém dolgokat csinálni. Szóval nem kell lejárnod "gyúrni" valami terembe. Ha elkezdesz rendszeresen futni meg fekvőtámaszozni hasizmozni az bőven elég és semmibe nem kerül.Lesz egy általános jó állóképességed,ennél több nem is kell a mindennapi életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!