Ki kapott már tesiből 1 est?
Figyelt kérdés
én igen xD2010. júl. 28. 14:55
2/21 A kérdező kommentje:
a mi sulinkba minden tesitanár alkesz :D
2010. júl. 28. 15:00
5/21 anonim válasza:
én..mert leestem szekrényugrásnál a szekrényről! Nagyon fáj! :'( S azért kaptam mert béna voltam! :(
6/21 A kérdező kommentje:
:D
én azért mert... nem vittem felszerelést harmadjára persze utánna még 10x nem vittem :D
2010. júl. 28. 15:30
7/21 anonim válasza:
nekem osztálytársam majdnem meg is bukott :D de végül megkapta a 2est. Ügyes gyerek az, csak mindig heccelte a tanárt xd
8/21 A kérdező kommentje:
mondjuk azt énis... bi is hivták a szöleimet :S
2010. júl. 28. 16:05
9/21 anonim válasza:
éN nyolcadik második félévében szinte tmindennap.Valamikor azért mert nem volt cuccom, vagy nem csináltam meg amit kellett , vagy mert vissza pofáztam a tanárnak.
15/L
10/21 anonim válasza:
Elhiszed,hogy én mindig egyest kaptam? pedig nagyon jó sportoló voltam.Találd ki miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!