Ki kapott már tesiből 1 est?
Figyelt kérdés
én igen xD2010. júl. 28. 14:55
11/21 anonim válasza:
Énnn,én jelentkezem.
Futásra. Nagyon nagyon utálok futni :P
12/21 anonim válasza:
Én mert vitáztam a tanárral.xDD
13/21 anonim válasza:
Néhány osztálytársam annyira jól nyomta, hogy most év végén megbuktak belőle... Valószínűleg kilencedikesek is maradnak vagy abba hagyják a sulit (Mert nem tankötelesek).
14/21 anonim válasza:
Én már nagyon sok egyest kaptam tesiből az évek folyamán.Vagy azért mert nem volt cuccom,vagy mert béna voltam,vagy mert meg sem próbáltam.Mindig is utáltam a tesit.
15/21 anonim válasza:
én 3-as lettem év végén de eddig mindig 5-ös voltam de ebben az évben 10x öltöztem át csak.. nagyot csalódott bennem mert tavaly mentem versenyeke is. :D
16/21 anonim válasza:
én lazán kaptam már nem is egyet.. xD
de csak azért mert megtagadtam a feladatot :/ :D
17/21 anonim válasza:
Én kislabdadobásra kaptam!
Minden labdával jóban vagyok! Tudok kosarazni, focizni, röplabdázni, teniszezni, ping-pongozni, métázni, még a vizilabda is megy. (Sőt a rex, a biliárd, meg a bóling is, bár ezek golyók, nem labdák!)
De kézizni, meg kislabdát dobni, azt nagyon nem tudok.
19/21 anonim válasza:
Én most év végén dicséretes ötös lettem tesiből, és büszke vagyok rá. És szánalmas, hogy ti arra vagytok büszkék, hogy hány egyest kaptatok belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!