Nem vagyok képes koncentrálni, feltehetően ki is rúgnak miatta. Hogy javíthatok ezen?
Úgy dolgozni valamit, hogy az ember nem szereti, nem érdemes, - és kevés ennél kellemetlenebb dolog érinthet egy tevőleges embert.
Azért a munkáért viszont, amelyet hivatásának tekint az ember, sok mindenre képes, - ne ülj ölbe tett kézzel (és várd meg, amíg fenéken billentenek), hanem próbálj meg mindent megtenni annak érdekében, hogy álmaid hivatását megtarthasd.
Önképzés. - Ha szükségét érzed.
Sport. - Önfegyelemre, önuralomra, kitartásra, következetességre nevel (tudat alatt is).
- A futás például nem igényel túl komoly anyagi befektetést, le tudod vezetni általa a belső feszültségedet, "fölös energiáidat", kihatással van arra is, hogy túlsúly alakulhasson ki a szervezeteden.
Vitaminok. Magnézium, Kalcium, - de nem ész nélkül, - mert a mértéktelenséggel többet ártasz Magadnak, mint használsz.
- Főleg a Magnézium az, ami a koncentrálóképességre kihatással van, - de a vitaminok harmonikus aránya csak "rásegít" a kedvező hatásra.
Pihenés. - Ne rendeld minden idődet a fentieknek alá, mert akkor azt veszed észre, hogy (jobb esetben) "kibuktál", (rosszabb esetben) fáj a gyomorszájad, - útban van a gyomorfekély.
- Én túl vagyok egyen, - nem volt kellemes két centi vastag, merev, műanyagcsövet "zabálni", de a hajlékony gumicső alkotóelemnek - ami a gyomorszonda része - a húzó hatása a nyelőcső lejáratánál sem volt kellemes.
Érdeklődés. - Amennyiben lehetőséged adódik erre, ne szégyellj szakmai témákban kérdezni azoktól a hosszabb ideje hivatásban dolgozó kollégáidtól, akik alkalmasak az emberi kommunikációra, - ha értelmesek, akkor ők is felfogják, hogy érdekük a tudás átadása.
Hirtelen ennyit tudok tanácsolni.
rendszeres sport
sokkal több alvás
magnézium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!