Kik az erősebbek a romák vagy a magyarok?
kik az erősebbek a romák vagy a magyarok (romák alatt a félig romákat is értem tehát egyik szülői ágról van bennük)
nyilván minden hol vannak kiemelkedő tehetségek ,de átlagba kérdezem , miért van az hogy olyan nagyot tudnak ütni a romák?
oké, boxoltak a görögök. és ettől miért lesznek jobb ökölvívók a romák? oké, indiából származnak talán, ami a harcművészetek hazája. ez is kb. 5000 éves hagyományt jelent, nem fog genetikailag ehhez alkalmazkodni senki.
és miért ők a legjobbak? mert a munkához kitartó ember kell, ha valaki trehány, vagy nem kap munkát, megpróbálhatja a boxot. és komolyan fogja gondolni, mert lehet a kenyere múlik ezen. és akkor jól fogja csinálni.
nemtudom miért de tényleg nézz szét és látni fogod hogy a feketék boxolnak mindenhol jól szinte
de mint minden ez is emberfüggő
Szerintem ebben nem a genetika dönt, hanem, hogy a romák alapvetően sokkal jobban összefognak, sokkal fontosabb nekik a család, és úgy gondolom, hogy ők tűzön-vízen végigviszik az akaratukat...éppen ezért élnek valójában jobban, mint a magyarok.
De ez csak az én véleményem...
18/L
Milyen genetika miatt? Hagyjuk már! Ha ez így lenne, az olimpián csak cigány sportolók lennének Magyarországról!(a boxon kívül nem jók semmiben, abban is csak azért jók, mert a cigányok jóval nagyobb arányban boxolnak, mint a magyarok)
A cigók 90%-a kákabelű giliszta, vagy telesz@rt búvárruha.
Ahány cigány kötött belém eddig, annyi járt pórul.
Méghogy erősebbek...
A világ legerősebb embere a lengyel (fehér) Mariusz Pudzianowski. Összesen 5X nyerte meg a világ legerősebb embere címet.
Egyébként nem hiszem hogy túl nagy különbség lenne a magyarok és cigányok között (erőnlétben). Ez egyéntől függ és attól hogy ki mennyit és hogyan edz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!