Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kik az erősebbek a romák vagy...

Kik az erősebbek a romák vagy a magyarok?

Figyelt kérdés

kik az erősebbek a romák vagy a magyarok (romák alatt a félig romákat is értem tehát egyik szülői ágról van bennük)

nyilván minden hol vannak kiemelkedő tehetségek ,de átlagba kérdezem , miért van az hogy olyan nagyot tudnak ütni a romák?

2012. febr. 13. 16:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
ohhh ezt komolyan mondod!? csak érdekesség kép írtam hogy a legnagyobb súllyal dolgozó testépítő fekete, ha nem tudsz olvasni ne okoskodj
2012. febr. 16. 16:03
 12/28 anonim ***** válasza:
51%

Igen, lehet, de a legjobb súlyemelők, nehézatléták, erőemelők, szkanderosok, erősemberek mind fehérek.

Szóval, ennyit erről!

2012. febr. 16. 17:28
 13/28 anonim ***** válasza:

ha Ronie bácsi az erőemeléssel foglalkozott volna akkor ott is mindenkit legyőzött volna

egy tonnás lábtolás

http://www.youtube.com/watch?v=zKrDpyk6MLw

guggolás

http://www.youtube.com/watch?v=pM7uyP6cXgY

2012. febr. 16. 19:33
 14/28 anonim ***** válasza:

Oké, Ronnie Coleman nagyon erős volt, de rajta kívül tudsz példát hozni?

De ha már így állunk:

Zydrunas Zavickas:

Fekvcnyomás rekord: 285 kg.

Guggolás: rekord: 425 kg.

Felhúzás rekord: 410kg.

Terry Hollands:

Fekvenyomás rekord: 250 kg.

Guggolás rekord:350 kg.

Felhúzás rekord: 470 kg.

Mark Felix(néger):

Fekvenyomás rekord: 240 kg.

Guggolás rekord:350 kg

Felhúzás rekord: 405 kg.

Nos, hármójuk közül a néger a leggyengébb, pedig ő erősember sporttal foglalkozik.

Világ legerősebb emberei vb, az összes dobogós helyezett:

[link]

Nem nagyon látok négert köztük.

Amerikai erőemelő válogatott:

[link]

Egyéb kérdés? Vagy mit akarsz még? Bemásoljam neked a valaha volt összes világ, olimpiai, dél amerikai, stb. bajnokot súlyemelésből, diszkoszvetésből, gerelyhajításból , súlylökésből, kalapácsvetésből, képekkel együtt?

2012. febr. 16. 20:22
 15/28 anonim ***** válasza:
Mellesleg Coleman azért volt ilyen erős, mert nemcsak testépítő jellegű edzést végzett, hanem alkalmazott erőemelő módszereket is.
2012. febr. 16. 20:24
 16/28 lee12 ***** válasza:

feka sportolok jók :box( még most is),amcsifoci,sima fociba is jók,kosárlabda,baseball,futás és egyéb atlétikai számok

ennyi sport elég bőven nekik+jobb a genetikájuk izomépítésben(nem szteroidosokra gondolok)

2012. febr. 22. 18:56
 17/28 anonim ***** válasza:

én magyar vagyok. fehér kiadás.

és mivel jelen esetben erről van szó, leírom hogy kiba.szott erős vagyok. még puszta kézzel is. késsel meg már messziről is ijesztő. az én példámnál fogva a magyarok erősebbek. de nevezzük inkább europidnak. vagy tök mindegy hogyan skatulyázol, felhúzom a közösséget amibe besorolsz.

apropó, a kérdésed többi része. erőset ütnek a romák? érdekes, én több erőset ütő fehéret és sárgát láttam (keletit) mint romát. milyen fura.

2012. febr. 22. 19:41
 18/28 lee12 ***** válasza:
100%

én versenyszerűen boxolok és elmondom

18 éves korig országos bajnokságon szinte csak cigány van mert benne van a genetikájukba hogy jól bunyóznak

és iszonyat gyors a kezük így nehéz ellenfelek(van amelyik irgalmatlan erőset üt)

és enm az a fontos ki üt erősebbet hanem hogy ki a gyorsabb

2012. febr. 23. 21:14
 19/28 anonim ***** válasza:

a box nincs 100 éves, az emberi genetika 10 meg 100 000 éveket mér. a box szabályrendszerű bunyó nem lehet a genetikájukban.

gyorsaság.. erre meg edzeni kéne.

2012. febr. 23. 21:20
 20/28 lee12 ***** válasza:

boxolni már az ókori görög is tudtak és versenyeztek is

amúgy meg genetikájukba van mint pl a fekáknak a futás

+ magyarázd el hogy a legjobb boxolók miért mind feketék(nagy többség)

2012. febr. 23. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!