Kik az erősebbek a romák vagy a magyarok?
kik az erősebbek a romák vagy a magyarok (romák alatt a félig romákat is értem tehát egyik szülői ágról van bennük)
nyilván minden hol vannak kiemelkedő tehetségek ,de átlagba kérdezem , miért van az hogy olyan nagyot tudnak ütni a romák?
Igen, lehet, de a legjobb súlyemelők, nehézatléták, erőemelők, szkanderosok, erősemberek mind fehérek.
Szóval, ennyit erről!
ha Ronie bácsi az erőemeléssel foglalkozott volna akkor ott is mindenkit legyőzött volna
egy tonnás lábtolás
http://www.youtube.com/watch?v=zKrDpyk6MLw
guggolás
Oké, Ronnie Coleman nagyon erős volt, de rajta kívül tudsz példát hozni?
De ha már így állunk:
Zydrunas Zavickas:
Fekvcnyomás rekord: 285 kg.
Guggolás: rekord: 425 kg.
Felhúzás rekord: 410kg.
Terry Hollands:
Fekvenyomás rekord: 250 kg.
Guggolás rekord:350 kg.
Felhúzás rekord: 470 kg.
Mark Felix(néger):
Fekvenyomás rekord: 240 kg.
Guggolás rekord:350 kg
Felhúzás rekord: 405 kg.
Nos, hármójuk közül a néger a leggyengébb, pedig ő erősember sporttal foglalkozik.
Világ legerősebb emberei vb, az összes dobogós helyezett:
Nem nagyon látok négert köztük.
Amerikai erőemelő válogatott:
Egyéb kérdés? Vagy mit akarsz még? Bemásoljam neked a valaha volt összes világ, olimpiai, dél amerikai, stb. bajnokot súlyemelésből, diszkoszvetésből, gerelyhajításból , súlylökésből, kalapácsvetésből, képekkel együtt?
feka sportolok jók :box( még most is),amcsifoci,sima fociba is jók,kosárlabda,baseball,futás és egyéb atlétikai számok
ennyi sport elég bőven nekik+jobb a genetikájuk izomépítésben(nem szteroidosokra gondolok)
én magyar vagyok. fehér kiadás.
és mivel jelen esetben erről van szó, leírom hogy kiba.szott erős vagyok. még puszta kézzel is. késsel meg már messziről is ijesztő. az én példámnál fogva a magyarok erősebbek. de nevezzük inkább europidnak. vagy tök mindegy hogyan skatulyázol, felhúzom a közösséget amibe besorolsz.
apropó, a kérdésed többi része. erőset ütnek a romák? érdekes, én több erőset ütő fehéret és sárgát láttam (keletit) mint romát. milyen fura.
én versenyszerűen boxolok és elmondom
18 éves korig országos bajnokságon szinte csak cigány van mert benne van a genetikájukba hogy jól bunyóznak
és iszonyat gyors a kezük így nehéz ellenfelek(van amelyik irgalmatlan erőset üt)
és enm az a fontos ki üt erősebbet hanem hogy ki a gyorsabb
a box nincs 100 éves, az emberi genetika 10 meg 100 000 éveket mér. a box szabályrendszerű bunyó nem lehet a genetikájukban.
gyorsaság.. erre meg edzeni kéne.
boxolni már az ókori görög is tudtak és versenyeztek is
amúgy meg genetikájukba van mint pl a fekáknak a futás
+ magyarázd el hogy a legjobb boxolók miért mind feketék(nagy többség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!