Mennyire hatásos a Shotokan karate az utcán?
Figyelt kérdés
a való életben is megtudom magamat védeni vele ? vagy ott már ez kevés ?2012. febr. 12. 20:32
1/13 anonim válasza:
ritka buta kérdés,mert nincs két egyforma erőszakos konfliktus,ezért a várható végeredmény még tapasztalt harcos esetében sem kiszámítható.
de egy hangoskodó kismamát,vagy egy káromkodó kisnyugdíjast simán leversz vele azt garantálom.
2/13 anonim válasza:
Semmit nem ér. Kyokushint ajánlom.
3/13 anonim válasza:
Szerintem alapból hülyeség azért karetézni hogy megvéd magad manapság vki meg támad valószinü kés van talá az ellen nem véd a karate
4/13 A kérdező kommentje:
1- Köszönöm a válaszokat
2- Nem azért karatézok ,hogy megvédjem magamat csak ha már karatézok tudjam ,hogy megtudom-e védeni vele magamat.... ami fontos ,hogy teljesen tisztában legyek arra ,hogy mire vagyok vele képes és mire nem :)
2012. febr. 12. 21:19
6/13 anonim válasza:
Meg fogod magad tudni védeni ha sokáig csinálod,de csak pusztakezes támadó ellen,viszont akár több ellen is.
7/13 anonim válasza:
én negyedik éve karatézom(shotokan), és az én edzőm sok olyan technikát tanít amit a valós életben is tudunk kamatoztatni, szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe, de szerintem meg tudnám magam védeni, és szerintem te is!:)
8/13 anonim válasza:
Attól függ milyen helyzetben és kivel szemben kell megvédened magad. Nyilván ha rádmennek húszan akkor csinálhatsz bármit, elvernek. A semminél biztos többet ér, de az is számít mennyi gyakorlatod van benne és egyébként milyen kondícióban vagy. Talán a krav magát javasolnám leginkább önvédelemre, vagy az elrettentést.
9/13 anonim válasza:
Szerintem Krav maga az egyik legjob meg a box mert ott nem ér az h prörgőrúgással jet lieskedsz ellene hanem egy jó térdrúgás gyomorszájas meg tökön ütöd ellököd magadtól aztán máris földön van.Mellesleg kés ellen is jó a Krav Maga meg fegyver ellen is megtanít bár sajnos az utcán már nem egy ilyen támadás van.
10/13 anonim válasza:
Utolsó voltam én Krav Magázok meg Capoeirázok is és egy kis ideik kick boxoltam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!