Egy adott gyakorlatsor ugyanolyan hatásos akkor is, ha pihenek közben?
Ha van egy fél órás gyakorlatsor pl. combra (vagy bármi másra), de mondjuk pár percenként leállok 1 percre, mert nem bírom, annyira feszül, fáj stb (kezdő vagyok), attól még lehet hatásos?
Minden napra beiktattam magamnak, mert szeretném formálni a testem, de félek, hogy hiába csinálom, ha mindig leállok.:S Átlagban 3-4 percenként szoktam leállni olyan 30 mpre. Vagy ez nem számít?
Vagy van, hogy megcsinálom a felét, és majd ha kipihentem magam, akár órák múltán folytatom.Ez nem baj?
Csak így tudom szabályosan csinálni a gyakorlatokat, másképp ha már nagyon fáj vagy elfáradtam, alig bírom megemelni a lábam, az meg gondolom tényleg nem ér semmit, ha szabálytalan.
milyen gyakorlatokat csinálsz?
pl én ha testépítő edzést végzek akkor minden széria után pihenek min 45 másodpercet de nagy súlyos guggolásnál ez a pihenő idő lehet akár 3perc is.
De ha zsírégető edzést végzek pl: szobabicikli, gyors gyaloglás akkor 45percet szoktam nyomni pihenés nélkül. tehát nagyban függ attól hogy milyen edzést végzel-
Ez nem gond, nyugodtan állj le, akkor pihenni:)
...akkor van gáz, ha pár hét után sem mennek jobban ugyanazok a gyakorlatok, ugyanannyi ismétléssel és ugyanannyi szériában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!