Már több mint 1 éve edzem, de már nemnagyon akar nőni az izomzatom, mit csinálhatok rosszul?
Csináltam egy összehasonlítós képet, illetve hogy régen milyen voltam [link]
(Amúgy nem 2010-ben kezdtem az edzést, hanem 2011.01.15-én csak nem volt jobb képem) Csak értelmes válaszokat kérnék, aki csak sértegetni tud inkább ne írjon! 73-74 kg vagyok, és 182 cm magas.
Szerintetek ez jó fejlődésnek számít 1 év alatt, vagy többet kellett volna ennyi idő alatt? Válaszokat előre is köszönöm!
Először is ha megáll a növekedés, az azt jelenti hogy nem eszel eleget!
Tömegnövelőt nyugodtan szedhetsz, ha gondolod de mindenképp az a lényeg hogy egyél sokat!
A másik, leírod nekem az edzéstervedet?
Kevés a kaja,vagy nem megfelelő minőségű.
Szerintem kevés 2 év alatt a fejlődés
Azért elég szép fejlődés 1 év alatt.
Ha megakadtál akkor lehet nagyobb súlyokkal kéne megpróbálkoznod, étrenden kicsit változtatni hogy mégtöbb fehérjét, vitamint tartalmazzon, illetve nagyon fontos az is hogy tudj eleget aludni, mert a megfelelő mennyiségű alvás is nagyon fontos a regenerálódásnál.
Szedsz valamilyen táplálék kiegészítőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!