Súlyzós edzés? (többi lent)
Figyelt kérdés
14/F vagyok , márciusban leszek 15 . 1 éve thai boxolok , kb. fél éve kezdtem el edzeni . 180 cm és 85 kg vagyok , Van egy kis felesleg a hasamon . 2 hónapja osztott edzéstervem van , és vettem egy könyvet : Kezdő testépítő kiskönyv . És ott írták , hogy : ,, A hasizom edzés nem alkalmas a hason lévő zsír eltávolítására , a has izmai és bőrünk alatt lévő zsír között semmi összefüggés nincs ! Magyarul: az órákig tartó felesleges hasazástól kíméljük meg magunkat , nem ettől fognak látszani a kockák ! ´´ Ez van leírva szóról szóra , és az lenne a kérdésem , hogy itthon eddzek órákat felülést ferdepadon , hasprést , felülést törzsfordítással , lábemelést egyenes padon , stb. (ez a hétfői naphoz tartozik) . És akkor most nem is lesz kocka hasam , vagy a zsír nem fog eltűnni onnan ?? Vagy hogyan van ez ?? :) És még annyit , hogy lehet 14 évesen edzeni ?? Igaz , hogy nem fogok nőni , 180cm maradok ?? Nem edzek olyan nagy súlyokkal még . Az értelmes válaszokat előre is köszönöm , és nem írtam még ide kérdést !!2012. febr. 12. 10:49
1/5 anonim válasza:
Nem fog eltűnni a zsír a hasadról, felülések hatására. Felülhetsz naponta 150 000* is. A zsír csak DIÉTÁVAL fog eltűnni!
2/5 anonim válasza:
Jaa, és 14 évesen inkább még csak saját testsúlyos edzéseket csinálj, illetve ha súlyzózol is, akkor is csak kis súlyokkal, teljesen szabályosan!
Sok sikert a továbbiakban!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!
2012. febr. 12. 10:56
4/5 dirtboy válasza:
amivel el tűnik az a szálkásító diéta és aerob mozgás
helyi zsírégetés nincs,az egész testedről fog fogyni a zsír nem csak a hasadról
súlyzózástól nem fogsz megállni a növésben,15-16évesek már simán kezdhetik a súlyzózást.
remélem mondanom sem kell hogy ésszel a súlyokkal és szabályosan végre hajtva a gyakorlatokat.
5/5 anonim válasza:
Javaslom a Fegyencedzés vagy Meztelen harcos c. könyveket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!