Van más is, aki a vízzel teli kádban talajtorna gyakorlatokat szokott csinálni?
pl. fejenállás, gyertya (tarkóállás), bukfencek. én ezeket mind szoktam.
Érdekelne, akad-e más is, akinek ilyen eszébe jut.
30/f
Hát a sügéres eset nagyon durva.... De a többi miatt ne érezd magad másnak, gondolj az indiánokra, azok _emberi_ skalpokkal rohangásztak, mégsem szólta meg őket senki. (A vadhús pedig köztudottan egészséges.)
Képzeld, nekem is voltak ilyen furcsa dolgaim, állati ürülékeket ragasztottam rajzlapra (persze szigorúan lefóliázva). Teljesen normális dolgok ezek, nem is tudom, miért nem megértőbbek a szüleid.
Engem mondjuk 42 évesen nem érdekelne mit szólnak a szüleim. Ha nem akarnának kimenni a szobából, úgy állnék fejen az antikváriumban ott a szemük előtt, hogy az álluk leesne. :D
Nekem nem volt ez előtt rosszabb hobbim. Hanem azt kezdtem egyszer csak érezni h muszáj lesz a vízben tornáznom, különben szomorú leszek, ha nem tehetem. (Ez komoly.) Medencében is szoktam, de azt mások is. Balatonban a déli parton is olyan kád mélységű a víz, abban is álltam már fejen, de már mást is láttam benne fejenállni(gyertyát is csináltam már benne, bukfencet még nem). Szóval a kérdés nagyon nonszensznek tűnhet, de nem az.
Biztosan van olyan torna- vagy vízmániás még aki kádban megpróbált ilyeneket, csak nem mondják el senkinek, mert gondolják, kit érdekel. :D
Utolsó: megértem, hogy így látod :D de:
uszodában csak a bukfenc kivitelezhető, az is más így kicsit. A fejenállás és tarkóállás nehéz még fenékig érő vízben is, ennél sekélyebb víz meg uszodában nem nagyon van. (A kéz(en)állás és a fej(en)állás nem ugyanaz!) Fejenállást medence falánál csináltam egyszer, csak úgy sikerült. Tarkóállást azt hiszem, sikerült egyszer kb. derékig érő vízben, de az is sok próbálkozásból egyetlen sikeres volt. Kádban térdig sem ér a víz, ott simán lehet fejenállni és gyertyát.
Jó, ez biztos betegesen hangzik, de ez van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!