Kreatin vagy tesztoszteronszint növelő?
én arra lennék kíváncsi hogy mitől szálkásítana egy tribulus készítmény.
na mindegy gondolom te sem tudod.
a kérdésedre pedig csak annyit hogy a tesztoszteron elősegíti az izom növekedést,pl szteridok is tesztoszteron hormonok.
magasabb tesztoszteron szint jobb fehérje szintézis,gyorsabb izomtömeg növekedés.
a tribulus /királydinnye kivonat/ pedig a saját tesztoszteron szintet növeli.
30éves kor alatt szedése felesleges mert akkor egyébként is magas a tesztó szint.
remélem érthetően írtam le,ettől egyszerűbben már nem tudom de itt olvashatsz róla bővebben:
Igazatok van azt nem lehet mondani, hogy szálkásít.
Viszont azt sem mondanám, hogy tömeget hoz, legfeljebb 30 után amikor meg kell támogatni kicsit a csökkenő tesztoszterontermelést.
23 vagyok és 3-4 évvel ezelőtt próbáltam tribux-et, de szinte semmit sem hatott, csak a szexuális vágyat növelte nagyon, de ennek akkor nem örültem mert nem volt barátnőm. :D
Így van, tömeget sem hoz, mivel az is étrenden múlik. Kicsit segít 30 feletti korban, én szoktam használni, de ez sem csodaszer. Ami jobban bejött az a DAA (D-aspartic acid).
Van a Scitec-es D-testben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!