Kreatin vagy tesztoszteronszint növelő?
Figyelt kérdés
Szeretnék izomtömeget növelni. Eddig szálkásítottam, mert rengeteg plusz kiló volt rajtam (30kg) most kb. 10 kg van rajtam még pluszba, ezt szeretném átalakítani. A fehérje alap, csak nem tudom mit vegyek még mellé. Brutal Anadrol vagy CreaTOR? (ha kérhetem, a ne szedj ilyen hülyeségeket típusú válaszoktól kíméljetek)2012. febr. 10. 21:06
1/15 anonim válasza:
vitaminod van? ha nincs akkor azt vegyél , ha viszont van akkor creatin , de nem creator , hanem sima monohidrate
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, vitamint eddig is szedtem. :) Köszönöm, jöhetnek még válaszok :)
2012. febr. 10. 21:08
3/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Azért kérdezem, mert 30 alatt a tesztoszteron optimalizálóknak nincs sok hatásuk, mert a tesztotermelésed még maxon pörög.
4/15 A kérdező kommentje:
18, akkor az Anadrol felejtős. Köszönöm. Az első válaszoló írta, hogy monohidrátot szedjek, no de miért? Mi különbség van a monohidrát és a CreaTOR között?
2012. febr. 10. 21:15
5/15 anonim válasza:
Ezzel nem kíméllek: ÁTALAKÍTANI NEM LEHET BAMMEG!! :)
Vitargo-t vagy waxy maize-t vegyél edzés utánra a fehérjéhez.
7/15 dirtboy válasza:
creator 1,1g kreatin monohidrát jó drágán árulva és agyon reklámozva
anadrol pedig csak ugyan felesleges lenne
8/15 anonim válasza:
Kreatin. A tribulus-félék nem hoznak tömeget, inkább szálkásítanak, és amúgy is inkább 30 után van értelme.
9/15 dirtboy válasza:
/A tribulus-félék nem hoznak tömeget, inkább szálkásítanak/
ez hülyeség
10/15 anonim válasza:
Kedves dirtyboy!
Kifejtenéd?
Biztos mindenkire máshogy hat, de én nem vettem észre hogy nagyon hozott volna tömeget.
Bár valamivel nagyobb súlyt tudtam emelni a tribuX-től, tömeget nem sokat tudtam vele hozni. Vágyfokozónak nem rossz amúgy és bajod nem lehet tőle.
Ellenben a PumpFx kreatin elég hatásos tömegnövelőnek bizonyult, egyetlen baj vele, hogy vizesít.
Szerintem ami jó kombináció: Myomax Gain + Pump Fx kreatin + vitamonok (multi és 1000mg C).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!