Power Protein és társai mennyire jó termékek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sajnos énis azok testépítők közé tartozom, akik nem mindig engedhetik meg maguknak a Jumbot, ill. a tejsavót, bármilyen jó is lenne. Ebben a hónapban megint ilyen időszak van, ezért gondoltam, megpróbálnám ezeket a termékeket. A Power Protein-t, és a Power Mass-t. Hallom, hogy az íze nem valami jó, de őszintén szólva nem az íze érdekel, hanem a hatása. Tapasztalatok? Kinek mit hozott? :) Köszi a válaszokat!2012. febr. 9. 20:48
1/5 dirtboy válasza:
nem értem miért kevered a tömegnövelőt a proteinnel.
szarabb de ha nincs lé akkor megteszi
/akik nem mindig engedhetik meg maguknak a Jumbot/
hát azzal nem veszítesz sokat.
2/5 A kérdező kommentje:
"nem értem miért kevered a tömegnövelőt a proteinnel."
Nem teljesen értem, ne haragudj. :)
hogy érted?
különben köszönöm szépen a választ, ment a zöld.
2012. febr. 9. 21:01
3/5 dirtboy válasza:
úgy értem hogy azt írtad hogy nem engedheted meg magadnak a jumbót illetve a tejsavót.
a tejsavót gondolom úgy érted hogy tejsavó fehérje.
a jumbo viszont már tömegnövelő nem pedig fehérje készítmény.
a power protein fehérje készítmény.
a power mass meg tömegnövelő.
4/5 TOMAtm válasza:
inkább akkor vegyél rendes ételt.a szójaproteint hagyd meg a malacoknak.
5/5 anonim válasza:
jó az a pp, de csak ha nincs pénz esti fehérjének kazeinre : P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!