Whey Protein Professional termékek közül melyik a legfinomabb?
Figyelt kérdés
Én a banánost, és a csokisat szeretem....2009. júl. 8. 21:52
1/4 anonim válasza:
én találomra választok izt mert nemérdekel hogy milyen az ize.
2/4 anonim válasza:
álltalában mindenből csokisat veszem
ebből izlés kérdése, megittam már 5kg-t a cappuchinobol a vége már nemvolt jó^^
ha nagyon ízetlent akarsz akkor ultimate-prostar whey pro
dymatize whey islate pedíg elég erős ízű, úgy ahogy a scitec 100% iso
szóval csokis <3
3/4 anonim válasza:
Nincs legfinomabbra általánosan bevált válasz, mert mindenkinek más. Én régebben ittam epreset, nem tudom hogy még van-e, bár gyanítom van valami hasonló mert anyni van hogy megszámolni is sok. Eleinte nagyon jó, de a vége felé már majdnem hánytam tőle. Azóta mindig és mindenből csokisat iszom, ezt nem lehet megunni. Viszont az első jól mondja: le kell sz*rni hogy miylen az íze!!
4/4 anonim válasza:
Van zacsis csomagolásban belőle. Próbáld végig, hogy neked melyik jön be a legjobban. Én az epreset és a kapucsínósat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!