Lassan ennyibe kerül a scitec whey protein is?
Azért van egy kis árkülönbség, főleg ha a 100% Whey Proteint nagyobb kiszerelésben nézzük.
Scitec 100% Whey Protein (5000g): 21 717 Ft.
Whey C6 (4500g) : 27 400 Ft.
Hobbi szinten meg semmi különbséget nem fogsz érezni a két termék közt.
Igazad van,rosszul fogalmaztam.
Professional változatra gondoltam(mondjuk még az sem közelíti meg minőségben),természetesen én is tudok rengeteg terméket ami olcsóbb,de "csak" sima koncentrátum.
Ennek az aminosav profilja kimagaslóan jó,szerintem ezt mindenki "érzi",ha mellette rendesen eszik,edz és pihen.
Értem. A Professional a profigym-en elég drága, viszont scitecshop-on talán vagy valami hasonló nevű oldalon 22500ft körül van az 5kg-os.
Nem azt mondom, biztos jobb lehet ez a Whey C6, ha már csak az összetételét és az árát nézzük, de itt a különbség évek alatt jönne csak ki hogy valamicskével jobban fejlődtél mikor nem a tiszta tejsavó koncentrátumot fogyaszottál, viszont addig meg nem csekély pénzösszeget költöttél pluszban a "komolyabb" fehérjére. Ezekmellett az összes tejsavónak nagyon jó az aminosavprofilja, szerintem egy alap tejsavó tökéletesen megfelel hobbi szinten, de Te döntésed, csak leírta, a véleményem! :)
Lenyűgözz az a hozzászólás, amikor a tudatlanság keveredik.
"Azért van egy kis árkülönbség, főleg ha a 100% Whey Proteint nagyobb kiszerelésben nézzük."
Ennél a válasznál ki maradt a lényeg! Ez a Scitec protein csak wpc80 whey protein koncentrátum (73%-os protein). Hozzáadott amino peptidek nuku, hozzáadott 10 fajta vitamin nuku, emésztő enzimek nuku, beta ecdysteron nuku.
Ezt hogyan lehet összehasonlítani a Whey C-6-tal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!