Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Asztalitenisz. Mely izomcsopor...

Asztalitenisz. Mely izomcsoportokra gyakorol hatást?

Figyelt kérdés
Gondolom a karokat és a lábakat erősíti valamilyen szinten,de mást is megmozgat? Vagy az"ugrabugrálással" mindent átmozgat kicsit?
2012. febr. 7. 09:06
 1/3 anonim válasza:

Hátizom, csuklya, felkar(bi és tri), alkar - az ütőkezednél kicsit intenzívebben, de gyakorlatilag mindkét karnál látszik a változás kis idő után.

Láb: a comboknál a belsőcombizomra kevésbé, de mindenhol máshol elég erőteljesen, vádlira elég intenzíven, mivel azzal támasztasz és mozdulsz a labdára.

De nekem volt már a hasamban is izomlázam egy jó kiadós edzés után. :)

2012. dec. 23. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak egy kis pattogó sport,elég sok mindenre hasznos :)
2012. dec. 23. 16:53
 3/3 anonim válasza:

Biztos hogy nem egy laza sport. Persze, csak akkor nem az, ha komolyan veszed.

Igaz, láttam már embert, aki életében először vett ütőt a kezébe, hogy kipróbálja, hogy pl én mit szeretek ennyire benne, és a végén azt mondta, hogy soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fárasztó sport ez a pingpong.. :)

Szóval én mindenkit csak biztatok, hogy játsszon, mert annyira jóóóó :)

2012. dec. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!