Debrecenben asztalitenisz?
Debrecenben? Akad egy jó pár. :)
Bárhová jelentkezhet kezdő is. Ha csak ütögetni szeretnél, és sokféle játékstílussal találkozni, a Medgyessy gimiben is van edzés hétköznaponként délután, kb. 2-3000 Ft/hó, de nem tudom pontosan az összeget.
Ha azt szeretnéd, hogy komolyabban foglalkozzanak is veled, a Benedek ált. iskolában érdemesebb próbálkozni,ott viszont nem tudom pontosan, hogy mennyibe kerül..
Ezen kívül van még egyesület Debrecenben, ahol szintén szívesen látják a kezdőket is, pl. DASE. Erről viszont túl sokat nem tudok, talán érdemesebb rákeresni neten, hogy milyen elérehetőségeik vannak. :)
Ezekre a helyekre nem szükséges labdát vinni,az van bőven ott. Ütőt nem árt, főleg kezdőként, mert gyanítom, hogy nem mernek majd a kezedbe adni egy 20-25ezer Ft-os ütőt, hogy próbálgass játszani. :) És edzőruha. :)
Remélem tudtam segíteni, és nem késtem még meg a válasszal! Akármelyiket is választod, nem fogsz csalódni! Mindenhol szívesen látnak mindenkit, és szívesen foglalkoznak/játszanak bárkivel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!