A combommal mit tudnék kezdeni?
16 éves lány vagyok. Sose sportoltam semmit a testnevelésórákon kívül(néha ugyan bicikliztem, de ezen kívül nemnagyon.)Genetikának köszönhetően jó alakot kaptam, és hiába nem sportolok, egyes részeken(kar, has) ahhoz képest izmos vagyok, aminek örülök.
DE: a combom kifejezetten löttyedt, vastag. Hogyan tudnám csak azt a részt erősíteni? Fenékből, valamint egyéb helyekről nem szeretnék fogyni, csak a combra szeretnék rádolgozni. Mit tudnék tenni, milyen gyakorlatok vannak? És az eredmény mennyi idő után látszana meg? Ha most elkezdek tornázni r, akkor áprilisban már alakulhat?
Futás, bringa, lépcsőzés, guggolás, kitörés. Meg satöbbi.
És igen. Szerintem áprilisra majd már látszódni fog. (Még előbb is, ha elég intenzíven nyomod és a kajára is odafigyelsz.)
A részleteket majd leírják Neked reggel. :)
Hát, ha Áprilisban akarsz jól kinézni, akkor elkezdhetsz edzeni.
Guggolások sokat segítenek. Ami valóban, rengeteg fájdalommal jár, de hidd el jót fog tenni. Végezz lábemeléseket, és térd felhúzást. Ezek is oda mennek. De legjobban a diétával tudnád legjobban hasznosítani, ezeket a gyakorlatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!